Rohkema info nägemiseks:

TOOMA VUTITALU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 266; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 10+ "Kirjuta TOOMA VUTITALU OÜ kohta arvamuslugu!"

Analüüs: loomsete toiduainete maakasutus Eestis

KONTEKST. Loomsetel toiduainetel nagu liha, piimatooted ja munad on oluline roll toiduainetööstuses, majanduses ja kultuuris. Samas on neil märkimisväärne mõju keskkonnale, suuresti seoses looma- ja sööda kasvatusega seotud maakasutuse ja selle muutmisega, mis toob sageli kaasa metsade raadamist, elupaikade hävitamist, üleväetamist ja kliimamuutuse võimendamist. Näiteks siis, kui suurema elurikkusega ja süsinikku rohkem siduvaid metsa- või … Analüüs: loomsete toiduainete maakasutus Eestis Read More » The post Analüüs: loomsete toiduainete maakasutus Eestis appeared first on Estwatch.

Loe algallikast estwatch.ee

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Eesti toidupoed hoiduvad banaanide vastutustundlikkuse osas vastutuse võtmisest

PRESSITEADE22.03.2023Estwatch MTÜ Värske analüüs kaardistab banaani teekonna Eestisse ning uurib, mida teevad Eesti toidupoeketid selleks, et tagada lettidel va
estwatch.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.