Rohkema info nägemiseks:

STICKIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2228; jälgijaid - 12. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta STICKIT OÜ kohta arvamuslugu!"

STICKIT OÜ hetkeolukord

Juba 2228 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Stickit OÜ loodi 2015 aastal.

Ettevõtte eesmärgiks on pakkuda täiskomplekset kõrgekvaliteedilist kleepimisteenust (sh disain, kleebised, kleepimine, eemaldamine).

Ettevõttel on tekkinud oma püsiklientuur ning ollakse tunnustatud spetsialist mootoritega liikuvate sõidukite maailmas.

Möödunud majandusaastat võib pidada stabiilseks, kuna õnnestus säilitada müügitulu taset, hoolimata viimaste aastate põhikliendi, kellele müük varasematel aastatel moodustas enam kui veerandi kogumüügist, strateegilisest otsusest äritegevus eestist ära viia. Samas tuleb tõdeda, et seoses hüppeliste sisendhindade kasvuga langes oluliselt pühasrentaablus, olles samas siiski ettevõtlus-sektorit arvestades heal tasemel (ca 22%).

Tuleva (2023) aasta eesmärgiks on jätkuvalt olla oma tegevusalal edukas (sh majanduslikult), pakkudes jätkuvalt kõrgekvaliteedilist teenust, hoides endiselt saavutatud müügitulu taset ning võimalusel suurendades rentaablust.

STICKIT OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.