Rohkema info nägemiseks:

ENTRO OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Muudame ettevõtluse lihtsaks - tegeleme juhtimisnõustamise ja mitmete äriteenuste pakkumisega alustavatele ettevõtjatele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas oled alustav ettevõtja, kellel napib aega ja energiat igapäevase bürokraatia ja paberimajandusega tegelemiseks? Siis oled jõudnud õigesse kohta! Meie, Entro, oleme siin selleks, et pakkuda sulle professionaalset tagalatoetust ja lahendada sinu igapäevaseid muresid.

Meie ettevõte sündis alustavate ettevõtjate vajadusest taskukohase, kuid professionaalse tagalatoetuse järele. Meie eesmärk on pakkuda terviklahendusi, et aidata ettevõtjatel oma äri edendada. Seetõttu pakume mitmeid teenuseid, nagu raamatupidamine, turundus, nõustamine, bürooruumid ja Nutiarve tarkvara. Lisaks töötame tihedalt partneritega, et pakkuda ka abi äriplaanide, kindlustuse ja õiguslike küsimuste lahendamisel. Meie eesmärk on luua ettevõtjatele võimalusi oma äri veelgi efektiivsemaks muutmiseks.

Meie ettevõtte iseloomustab pidev lahenduste otsimine ja töötame igapäevaselt selle nimel, et meie klientide mured oleksid lahendatud kiiresti ja nende jaoks kõige kasulikumal viisil. Meie ei näe ennast ainult klienditeenindajatena, vaid pigem ettevõtjate partneritena.

Meie soov on propageerida läbipaistvat ja ausat ettevõtlust ning pakkuda kõigile alustavatele ja juba tegutsevatele ettevõtjatele parimat võimalikku teenust. Meie eesmärk on pakkuda häid emotsioone läbi ettevõtluse.

Liitu meiega ja lase meil aidata sind oma äri edendada!

kontakt

ENTRO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Alari S.

Audium OÜ on teinud koostööd Entro OÜ`ga alates 2016. aasta novembrist saati. Oleme teenusega väga rahul, kogu nende meeskond on alati abivalmis ja operatiivselt valmis tegutsema.

- Liina M.

Entro raamatupidamisfirma teeb kõik Sinu eest! Meie koostöö laabus ettevõtte asutamise päevast ning toimib suurepäraselt tänaseni. Kui tekib mistahes küsimus, on vaja midagi muuta või uut välja töötada, aitab Entro meeskond alati suurima hea meelega. Nad leiavad just parima lahenduse kliendist lähtuvalt. Nende usaldusväärsus, täpsus ning korrektsus võimaldab rahus pühenduda täielikult oma põhitegevusele. Nii oleme soovitanud Entrot ka oma koostööpartneritele!

- Maarika K.

Olen Entroga koostööd teinud nüüdseks üle kolme aasta. Kõik on sujunud kenasti ning esitamist vajavad dokumendid ja aruanded on edastatud õigeaegselt. Iga küsimus, mis mul tekkinud, on leidnud kiire ning professionaalse lahenduse. Julgen öelda, et minu ettevõtte raamatupidamine on kindlates kätes!

ENTRO OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte asutamine ja juhtimine on paljude jaoks keeruline. Meie usume, et see saab olla palju lihtsam, kui sul on hea partner, kes Sind toetab ja võtab vastutuse teatud igapäevaste äritegevuste osas. Sellest visioonist lähtuvalt loodi 2015. aastal ettevõtlusagentuur Entro. Meie missiooniks on olla partner oma klientidele, pakkudes vajalikku täisteenust ettevõtte majandamise, juhtimise ja arendamise osas. Oled meiega heades kätes, kui plaanid alustada ettevõtlusega või laieneda olemasolevat, otsite raamatupidamisteenust, maksu- või ärinõustamist. Ettevõtlusvaldkonna teenuse pakkujana

Dropdown

kõik artiklid

Mis on juhtimisnõustamine?

Ettevõtte juhtimine on keeruline ja nõudlik ülesanne, mis nõuab sügavat arusaamist erinevatest äriprotsessidest, juhtimisstrateegiatest ja turu dünaamikast. Alu
ssb.ee
Ettevõtte juhtimine on keeruline ja nõudlik ülesanne, mis nõuab sügavat arusaamist erinevatest äriprotsessidest, juhtimisstrateegiatest ja turu dünaamikast. Alustavatele ettevõtjatele võib see olla eriti väljakutsuv, kuna nad peavad lisaks oma põhitegevusele tegelema ka ettevõtte üldise juhtimise ja kasvustrateegiatega. Siinkohal tuleb appi ettevõte nagu Entro OÜ, mis pakub kogenud konsultantide abiga juhtimisnõustamist. Entro OÜ on ettevõte, mis on spetsialiseerunud mitmetele äriteenustele, sealhulgas raamatupidamine, virtuaalkontoriteenused ja tõlketeenused. Kuid üks nende võtmeteenuseid on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.