Rohkema info nägemiseks:

POSTIPOISS PLUSS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Postipoiss on veebipõhine dokumendihaldustarkvara, mis võimaldab juhtida ja hallata saabuvaid, väljaminevaid ja sisemisi dokumente kogu nende elutsükli jooksul.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Postipoiss Pluss OÜ on uhkusega kodumaiste ettevõtete teenistuses olnud juba mitu aastakümmet, pakkudes Postipoiss tarkvara – spetsiaalselt Eesti asjaajamisele ja arhiivindusele suunatud veebipõhist dokumendihaldussüsteemi.

Ajalooliselt on Postipoiss dokumendihaldustarkvara väljatöötamises osalenud IC Süsteemide AS, MicroLink Eesti ja Nortal AS. Alates aastast 1998 on see süsteem aidanud optimeerida Eesti ettevõtete dokumendihaldusprotsesse ning muuta nende igapäevatööd lihtsamaks ja tõhusamaks.

Praegu on Postipoiss Pluss OÜ see, kes kannab tõrvikut, arendades ja toetades seda hinnatud tarkvara. Läbi aegade on lähtutud arendusprotsessis just Eesti asjaajamisele ja arhiivindusele kehtestatud nõuetest ja vajadustest. Just seetõttu on Postipoiss ideaalselt sobilik kodumaiste ettevõtete jaoks, olles praeguse seisuga kasutusel lausa 64 Eesti ettevõttes.

Eriliseks teeb Postipoiss tarkvara selle pidev uuendamine ja kohandamine. Igal aastal valmib kaks uut versiooni, mille eesmärk on pakkuda parimaid kasutajamugavusi, arvestades samal ajal ka uuenevat seadusandlust ja kasutajate \"kasvavaid soove\". See on süsteem, mis ei jää kunagi seisma, vaid liigub ajaga kaasas.

Postipoiss võimaldab ettevõtetel juhtida ja hallata kõiki oma dokumente – olgu need saabuvad, väljaminevad või sisemised – läbi nende kogu elutsükli. See on mitte ainult tarkvara, vaid tõeline partner teie ettevõtte asjaajamises.

Kui olete huvitatud Postipoiss dokumendihaldustarkvaraga liitumisest või soovite rohkem teavet, palume teil viisakalt ühendust võtta. Me oleme siin, et aidata ja pakkuda teile parimat lahendust!

Võtke meiega ühendust ning leiame teilegi sobiva lahenduse!

kontakt

POSTIPOISS PLUSS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kerli S.

Postipoiss on muutnud meie dokumendihalduse palju lihtsamaks ja tõhusamaks. Soovitan!

- Marko T.

Tänu Postipoisile säästame aega ja vaeva. Kasutajatugi on kiire ja abivalmis.

- Kaspar U.

Andmete eksportimine ja importimine on nüüd nii lihtne. Postipoiss on tõesti mõelnud kõigele.

POSTIPOISS PLUSS OÜ tegevusaruanne 2022

Postipoiss Pluss OÜ on Eesti ettevõte, mille põhitegevusala on arvutisüsteemide ja andmebaaside haldus. See on spetsialiseerunud dokumendihaldustarkvara Postipoiss arendamisele ja toetamisele, mis on oluline tööriist organisatsioonidele, kes soovivad oma dokumentide haldamist automatiseerida ja optimeerida. Postipoiss on veebipõhine dokumendihaldustarkvara, mis on välja töötatud koostöös IC Süsteemide ASi, MicroLink Eesti ja Nortal ASi poolt. Tarkvara on turul olnud alates 1998. aastast, mis tähendab, et sellel on üle kahe aastakümne kogemusi ja ekspertiisi. Postipoiss on loodud eelkõige

Dropdown

kõik artiklid

Dokumendihaldus - tänapäeva asutuse edu võti

Dokumendihaldus, kõlab lihtsalt, eks? Kuid tegelikult on see keerukas süsteem, mis on mõeldud teabe haldamiseks ja korrastamiseks, võimaldades asutustel sujuval
ssb.ee
Dokumendihaldus, kõlab lihtsalt, eks? Kuid tegelikult on see keerukas süsteem, mis on mõeldud teabe haldamiseks ja korrastamiseks, võimaldades asutustel sujuvalt ja tõhusalt toimida. Tänapäeval, kus andmete maht ja kiirus kasvavad pidevalt, on dokumendihaldus muutunud hädavajalikuks igas valdkonnas. Dokumendihaldus on protsess, mille kaudu luuakse, haldatakse, korraldatakse, säilitatakse ja edastatakse elektroonilisi ja paberdokumente. Süsteemi eesmärk on tagada, et oluline teave oleks kergesti kättesaadav ja kaitstud, samal ajal vähendades paberipõhise töö hulka. Miks on dokumendihaldus

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.