Rohkema info nägemiseks:

PROUNIFORMS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvaliteetseid professionaalseid rõivaid erinevatele sektoritele, keskendudes stiilile, mugavusele ja vastupidavusele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast PROUNIFORMS OÜ maailma, kus vastupidavus kohtub disainiga ja kvaliteet on põimitud iga meie professionaalse vormiriietuse niidi sisse. Olles Simon Jersey töörõivaste ametlik importija, esindame uhkusega seda hinnatud Ühendkuningriigi kaubamärki Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes, tuues teieni kollektsiooni, mis peab vastu teie ameti igapäevastele nõudmistele.

Meie missiooniks on pakkuda järjepidevalt lihtsasti hooldatavaid, kõrgekvaliteedilisi professionaalseid rõivaid nii äri- kui ka eraklientidele. Keskendudes stiili, mugavuse ja praktilisuse ühendamisele, tagab meie töörõivaste valik, et iga professionaal leiab oma rollile sobiva riietuse. Alates külalislahkuse tööstusest kuni tervishoiuni, jaemüügist kuni kontoritööni, meie valik vastab erinevate sektorite vajadustele.

Tutvustame Cherokee kollektsiooni – nüüd saadaval meie e-poes. Kogege ülimat mugavust parima polüestermaterjaliga, mis tagab tugevuse, vastupidavuse ja liikumisvabaduse. Cherokee töörõivaste liin pakub:

  • Võrdlematut mugavust ja vastupidavust suurepärase liikuvuse jaoks
  • Värvipüsivust, mis hoiab rõivad pesukorra järel värskena
  • Antimikroobset tehnoloogiat lõhnade minimeerimiseks ja plekkide tõrjumiseks
  • Läbimõeldud disaini mitmete taskutega erinevate vajaduste jaoks

PROUNIFORMS OÜ-s usume personaalsesse lähenemisse. Meie professionaalne müügimeeskond on pühendunud õigete vormiriiete leidmisele igale ametile. Pakume näidiste tutvustusi ja tagame, et teie tellimused toimetatakse kiiresti kohale, et saaksite meie toodete kvaliteeti ja stiili omal käel kogeda.

Avastage meie e-poodi, kus on lai valik professionaalse riietuse võimalusi, sealhulgas vahendustegevused, naisterõivad, meesterõivad, seelikud ja kleidid, vestid ja kudumid, jakid ja pintsakud, tuunikad, polod ja T-särgid, ning spetsialiseeritud valikud kauplus/kontor, lao/välitöötajad, hotell/majutus, restoran/kohvik tööstustele.

Kui te ei ole leidnud otsitavat või teil on lisaküsimusi, ärge kõhelge meiega ühendust võtta. Koos leiame teie professionaalse riietuse vajadustele täiusliku lahenduse!

Täname, et valisite PROUNIFORMS OÜ – kus teie professionaalne imago on meie kirg.

Kontakt

PROUNIFORMS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaia K.

PROUNIFORMS OÜ-s saadakse alati parim nõustamine!

- Liis O.

Soovitan kindlasti nende professionaalseid rõivaid!

- Karel S.

Vormiriiete mugavus ja vastupidavus on muljetavaldav!

Vormiriietus on sinu ettevõtte visiitkaart

Ametirõivad ei ole lihtsalt rõivad, mida töötajad kannavad tööl olles. Need on esinduslikud, praktilised ja aitavad luua ettevõttele äratuntavat visuaalset identiteeti. Nõu annab Simon Jersey brändi esindaja ProUniforms OÜ. Professionaalne välimus Vormiriietus annab töötajatele professionaalse ja ühtse väljanägemise, mis aitab luua positiivset esmamuljet nii klientidele, kui ka kolleegidele. See näitab ka ettevõtte pühendumust oma maine ja brändi esindamisele. Identiteet ja sidusus Vormiriietus aitab töötajatel tunda end osana meeskonnast ja ettevõttest. Ühtne riietus loob tunde

Ametirõivad ei ole lihtsalt rõivad, mida töötajad kannavad tööl olles. Need on esinduslikud, praktilised ja aitavad luua ettevõttele äratuntavat visuaalset identiteeti. Nõu annab Simon Jersey brändi esindaja ProUniforms OÜ.

Dropdown

kõik artiklid

Kas jätkusuutlikkus on tuleviku võtmeks töörõivastes?

Töörõivaste maastik on aastate jooksul läbi teinud olulisi muutusi, kohanedes töökultuuri muutuste, tehnoloogiliste edusammude ja ühiskondlike väärtustega. Tule
ssb.ee
Töörõivaste maastik on aastate jooksul läbi teinud olulisi muutusi, kohanedes töökultuuri muutuste, tehnoloogiliste edusammude ja ühiskondlike väärtustega. Tulevikku vaadates on kerkimas mitmed võtmetrendid, mis on määratud ümber defineerima seda, mida me peame professionaalseks riietuseks. Jätkusuutlikkuse omaksvõtt töörõivastes Keskkonnateadlikkuse kasvades on jätkusuutlike materjalide nõudlus töörõivastes tõusuteel. Looduslikud kiud, taaskasutatud polüester ja biolagunevad kangad muutuvad üha levinumaks, pakkudes nii keskkonnasõbralikkust kui ka vastupidavust. Ettevõtted võtavad üha enam

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.