Rohkema info nägemiseks:

TANEL KIVILO FIE

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume ekspert ehitus- ja restaureerimisteenuseid, spetsialiseerudes pärandi säilitamisele ja kvaliteetsetele viimistlustöödele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga struktuuri südames on lugu, pärand, mis peab ajaproovile vastu. Meie, TANEL KIVILO FIE-s, ei ole lihtsalt ehitajad; me oleme ajaloo hoidjad ja tuleviku arhitektid. Meie missiooniks on pakkuda ekspert ehitus- ja restaureerimisteenuseid, erilise rõhuga pärandi säilitamisele ja kvaliteetsetele viimistlustöödele, mis kajastavad vanade aegade meisterlikkust.

Aknate ja uste peenest restaureerimisest kuni plaatimistööde täpse kunstini on meie meeskond pühendunud mineviku säilitamisele, samal ajal kaasaegsete ehitus- ja kinnisvaravajaduste omaksvõtmisele. Meie käed on võimelised põimima ajaloo narratiivi kaasaegsete struktuuride kangasse, tagades, et iga meie ettevõetud projekt ei ole lihtsalt hoone, vaid suurepärasuse maamärk.

Meie teenused on tunnistuseks meie pühendumusele suurepärasusele. Olgu selleks siis interjööri viimistlemiseks vajalik õrn puudutus või plaatimise robustsed nõudmised, me läheneme igale projektile sama kirglikkuse ja täpsusega. Me mõistame, et meie töö ei ole lihtsalt ruumide ehitamine, vaid keskkondade loomine, mis seisavad ajaproovile vastu, ühendades ajaloolised tehnikad kaasaegse innovatsiooniga.

Loosungiga kutsume teid kogema võrdset teenust, mis on saanud meie visiitkaardiks. Liituge meie teekonnaga, kui jätkame mitte ainult struktuuride, vaid pärandite ehitamist, mis inspireerivad tulevasi põlvkondi.

Avastage erinevust, mida pühendumus pärandi säilitamisele ja ülekaalukatele viimistlustöödele võib teha. Valige oma järgmiseks projektiks TANEL KIVILO FIE ja olge osa loost, mida räägitakse aastaid.

Kontakt

+372 526 8632

TANEL KIVILO FIE kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari-Liis T.

Tanel Kivilo FIE on täielikult ületanud minu ootused! Nende kiremine pärandi säilitamise vastu ja täpne töö on muljetavaldav.

- Marta M.

Suurepärane teenus ja tähelepanu detailidele. Nad tõesti mõistavad, kuidas ühendada mineviku ilu kaasaegse mugavusega.

- Peeter L.

Nende restaureerimistööd on lihtsalt hämmastavad! Nad suutsid taaselustada meie ajaloolise maja ilu ja säilitada selle autentsuse.

Miks kasutada restaureerimisteenuseid?

Üha enam inimesi avastab vanaaegse mööbli, kunstiteoste ja ajalooliste hoonete võlu ning pöörab tähelepanu nende säilitamisele. Restaureerimine on muutunud mitte ainult praktiliseks vajaduseks, vaid ka kultuuriliseks ja esteetiliseks pühendumuseks. Miks peaksime aga vaeva nägema restaureerimisega ja milliseid eeliseid see meile pakub? Säilitades minevikku Üks põhjus restaureerimiseks on soov säilitada minevikku tulevastele põlvedele. Ajalooliste esemete, nagu antiikmööbel või kunstiteosed, restaureerimine tagab nende säilimise ka järgnevatele põlvkondadele. See võimaldab meil nautida

Dropdown

kõik artiklid

Taastatud akende renessanss: juhend

Aknad on hoone silmad, pakkudes mitte ainult pilguheit selle hinge, vaid peegeldades ka möödunud ajastu arhitektuuripärandit. Akende restaureerimine ei ole ainu
ssb.ee
Aknad on hoone silmad, pakkudes mitte ainult pilguheit selle hinge, vaid peegeldades ka möödunud ajastu arhitektuuripärandit. Akende restaureerimine ei ole ainult vana klaasi ja raamide parandamine; see on ajaloo säilitamine ja tagamine, et tulevased põlvkonnad saaksid hinnata mineviku meisterlikkust. See juhend süveneb akende restaureerimise kunsti ja teadusesse, protsessi, mis puhub vanadele struktuuridele uut elu, säilitades samal ajal nende algupärase võlu. Ajaloolised aknad on tunnistajaks mineviku meisterlikkusele, kuid nad peavad ka tänapäeva maailmas toimima. See juhend uurib, kuidas

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.