Rohkema info nägemiseks:

PIDU&SÖÖK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 328; jälgijaid - 3. Arvustusi - 2; Artikleid 1+ "Kirjuta PIDU&SÖÖK OÜ kohta arvamuslugu!"

PIDU&SÖÖK OÜ hetkeolukord

Juba 328 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

2023 aasta oli võrdlemisi rahulik ja pigem positiivne aasta. Aasta alguses jätkus energiakriisi tähe all tohutu hindade ralli ning õhus oli tunda pigem ärevust ja tundmatust tuleviku ees.

Aasta algus oli väga müükide osas paljulubav ning esimene kvartal oli aasta varasemaga võrreldes oluliselt tugevam. Teine kvartal aga erilist rõõmu ei valmistanud ning kukkumine oli arvestatav.

Kõrgemad küttekulud närisid kasumi ja sõltusime taas võlausaldajate pikast meelest.

Kolmas kvartal oli kõvasti elavnemist tunda ja saime vaikselt talvist miinust tasandama asuda. Viimane kvartal tuli oluliselt tugevam, kui aasta varem ning aasta lõpuks saime kenasti makseraskused seljatatud, et uuele aastale sirge seljaga vastu minna.

Aasta tõi endaga kaasa olulise interjööri värskenduse ja cateringi nõudeparki täiendust.

Ettevõtte kuvand ja toidu kvaliteet on suurepärane. Üks kokkadest jäi lapsehoolduspuhkusele ning otsisime pikalt asendust ja aasta lõpuks leidsime endale suurepärase restoranikoka.

Toorainete hind on endiselt maru kiires tõusus ning paistab,et ega uus aasta ja maksukoormuse tõus ka olukorda roosilisemaks ei tee.

Aasta lõpus asusime ka otsima uut letiteenindajat ja loodame, et uuel aastal leiame tööka ja tubli teenindaja.

Üldine tervis on ettevõttel hea ja äriplaanis seatud eesmärk nr.1 "et Järvakandi oleks parem koht, kus elada" on suurepäraselt täidetud.

Uuel aastal planeerime veelgi rohkem suunata fookust cateringidele, et ettevõtte tasuvaima osaga enam tegeleda.

PIDU&SÖÖK OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Safari laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.