Rohkema info nägemiseks:

NORDGRANIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kivimaterjalide müügile ja paigaldamisele Teie koju!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Sophistikeeritud disaini ja võrdlematu vastupidavuse südames transformeerivad meie marmorist, kvartsist, graniidist ja keraamilistest pindadest koosnev kollektsioon tavalised ruumid ajatuteks elamusteks. Iga meie valiku tükk on enam kui lihtsalt materjal; see on ilu, tugevuse ja looduse kunstipära lugu.

Marmor: Luksuse kehastus

Meie marmorist valik on looduse elegantsi tunnistus. Selgete mustrite ja teravate joontega toovad meie marmorist pinnad igasse keskkonda kuningliku ja luksusliku puudutuse. Ideaalne vannitubadele, aknalaudadele, kaminaseinte katteks ning erakordsete põranda- ja seinakatetena, pakume marmorit nii poleeritud kui ka lihvitud viimistlusega, tagades majesteetliku võlu, mis peab vastu ajaproovile.

Kvarts: Täiuslikkuseks loodud

Kvarts, ehk tehiskivi, on inimliku leidlikkuse tunnistus. Ülimalt tugeva mineraalina, mis on poorideta, peab see vastu kriimustustele ja plekkidele, muutes hoolduse lihtsaks. Meie lai valik kvartsmudeleid ja -värve tagab, et isegi kõige nõudlikum klient leiab oma disaininägemusele täiusliku vastendi.

Graniit: Ainulaadselt teie oma

Tuntud oma tekstuuride ja värvide poolest on graniit sama ainulaadne kui vastupidav. Selle mustrid on kordumatud, just nagu looduslikud kivid, millest see pärineb. Sobib nii sise- kui välistingimustesse, pakume graniiti poleeritud, lihvitud ja leekharjatud viimistlusega, igaüks toob teie ruumi eristuva iseloomu ja tugeva elegantsi.

Keraamika: Kaasaegne puudutus

Keraamilised pinnad, mis on valmistatud looduslikest komponentidest nagu liiv, veldspat, savi ja looduslikud pigmendid, paistavad silma erakordse kriimustuskindluse, kuumuse ja vedelike vastu. See õhuke materjal on sisearhitektide seas eriti hinnatud, eriti kaasaegsetes köökides, pakkudes siledat ja stiilset viimistlust, mis täiendab iga kaasaegset disaini.

Meie pühendumus erilahenduste pakkumisele ehituses ja kinnisvaras, energia- ja maavarade kasutamisel ning maavarade ja toorainete kasutamisel on kõigutamatu. Olgu teie sooviks täiustada oma kööki, vannituba või mõnda muud kodu või äripiirkonda, meie tooted on loodud inspireerima ja vastu pidama. Avastage meie marmori ja graniidi maailm ning lubage meil aidata teil luua ruum, mis pole lihtsalt ehitatud, vaid meisterdatud.

Kontakt

NORDGRANIT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko M.

Imeline kogemus! Meie köök näeb nüüd välja täiesti unikaalne ja vastupidav.

- Jaanus P.

Meie vannituba on nüüd tõeline pärlike. Täname teid suurepärase töö eest!

- Kristiina K.

Suurepärane valik ja professionaalne teenindus. Soovitan kindlasti!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks valida oma järgmiseks köögiremondiks kvarts?

Kvarts on inimese loodud tehiskivi, mis on valmistatud 90-95% looduslikest kvartsikristallidest ja 5-10% polümeer vaikudest. See koostis muudab kvartstöötasapinnad uskumatult vastupidavaks ja annab neile nende iseloomuliku välimuse. Erinevalt looduslikest kivivõimalustest nagu graniit või marmor, pakub kvarts värvuse ja mustri järjepidevust. See paistab silma oma vastupidavuse ja hoolduse lihtsuse poolest võrreldes materjalidega nagu laminaat või tahke pind. Vastupidavus ja pikaealisus Kvartstöötasapinnad on tuntud oma kõvaduse poolest, muutes need igapäevaste köögitoimingute kahjustuste

Dropdown

kõik artiklid

Milline kivi on teie jaoks õige?

Graniit ja marmor on sajandeid olnud luksuse ja pikaealisuse sümbolid. Alates Egiptuse iidsetest püramiididest kuni Michelangelo renessansskulptuurideni on need
ssb.ee
Graniit ja marmor on sajandeid olnud luksuse ja pikaealisuse sümbolid. Alates Egiptuse iidsetest püramiididest kuni Michelangelo renessansskulptuurideni on need kivid ajaproovile vastu pidanud, näidates oma ilu ja vastupidavust. Kaasaegsetel aegadel jätkavad nad populaarsust nende loomuliku elegantsi ja robustsuse tõttu hinnatud valikutena. Tänapäeval kasutatakse graniiti ja marmorit laialdaselt nii elamu- kui ka äripindadel. Nende ainulaadsed omadused teevad neist ideaalsed materjalid mitmesugusteks rakendusteks, sealhulgas töötasapindadeks, põrandakateteks ja seinakateteks. Isikliku stiili

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.