Rohkema info nägemiseks:

Andrejs Paupers

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
tööstuskaupade hulgimüük, kauplused ja hulgikaubandus

FASHION TRADER OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte põhitegevuseks on kaubatarnete vahendustegevus. Aruandeaastal ei saadud müügitulu. Ettevõtte tööd juhtis juhatus ainuisikuliselt, palgakulud puudusid. Fashion Trader OÜ juhatus on üheliikmeline. Ettevõtte põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on jätkata vahendustegevusega.

Dropdown

kõik artiklid

RIVE LATS EESTI OÜ: töötajad on läinud, alles on vaid maksuvõlg

RIVE LATS EESTI OÜ alustas peaaegu 18 aastat tagasi, mil juhatuse liikmed Viktorija Joniene ja Madis Eelmaa , seda juhtima hakkasid. Veel 2017. aastal äri õ
ssb.ee
RIVE LATS EESTI OÜ alustas peaaegu 18 aastat tagasi, mil juhatuse liikmed Viktorija Joniene ja Madis Eelmaa , seda juhtima hakkasid. Veel 2017. aastal äri õitses, kuid siis hakkas kasvama maksuvõlg. Tänaseks on probleeme aga rohkemgi, sest lahkunud on nii töötajad kui ka käive. RIVE LATS EESTI OÜ valdkond on jaemüük muudes spetsialiseerimata kauplustes. Samas sektoris tegutseb 2018. aasta seisuga kokku 753 ettevõtet, mis annavad tööd kokku 5 827 inimesele ja kogu valdkonna tänavune käibeprognoos on 798,46 miljonit eurot.  RIVE LATS EESTI OÜ  turuosa on aga kadunud kui tina tuhka.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.