Rohkema info nägemiseks:

MT TERAAPIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
MT Teraapia eesmärgiks on parandada oma klientide toimetulekut, suurendada ühiskonna kaasatust ja soodustada töötamist või tööle asumist.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

MT Teraapia kliendina olen väga rahul teenuse ja asjaajamisega. Meeskond on soe ja professionaalne ning nad aitavad teid igal sammul.

- Kaur K.

Tööalase rehabilitatsiooni osas oli MT Teraapia abiks väga olulisel hetkel. Teenuse kvaliteet on kõrge ja nad püüavad alati kliendi vajadustega kaasa minna.

- Jaana J.

MT Teraapia on aidanud mul saavutada tööturul paremaid tulemusi. Nad pakuvad väga kvaliteetset teenust ja soovitavad alati parimaid lahendusi.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MT TERAAPIA OÜ tegevusaruanne 2022

MT Teraapia OÜ on tuntud ja usaldusväärne ettevõte, mis on pühendunud rehabilitatsiooniteenuste pakkumisele. Alates asutamisest on ettevõtte peamine eesmärk olnud parandada oma klientide toimetulekut, suurendada nende kaasatust ühiskonda ja soodustada töötamist või tööle asumist. MT Teraapia OÜ on pühendunud sellele, et aidata inimestel saavutada parim võimalik elukvaliteet, pakkudes kvaliteetseid ja tõhusaid rehabilitatsiooniteenuseid. Ettevõte mõistab, et iga klient on unikaalne, ja seetõttu kohandatakse kõiki teenuseid vastavalt kliendi individuaalsetele vajadustele ja eesmärkidele.

Dropdown

kõik artiklid

MT Teraapia: läbi kaasatuse ja toetuse parandame klientide elukvaliteeti

Kas oled kunagi mõelnud, kuidas luua paremat tulevikku, kus iga inimene saab nautida täisväärtuslikku elu? Just selle eesmärgiga tegutseme meie, pühendunud mees
ssb.ee
Kas oled kunagi mõelnud, kuidas luua paremat tulevikku, kus iga inimene saab nautida täisväärtuslikku elu? Just selle eesmärgiga tegutseme meie, pühendunud meeskond, kes on otsustanud muuta maailma üks samm korraga. Meie firma eesmärgiks on parandada klientide toimetulekut, suurendada ühiskonda kaasatust ja soodustada töötamist või tööle asumist. Toimetuleku parandamine - Meie prioriteet Elu toob kaasa erinevaid väljakutseid ja takistusi ning mõnikord võib tunduda, et me ei suuda neist üle saada. Just siin tuleme meie mängu. Meie eesmärgiks on pakkuda klientidele tuge ja abi, et nad saaksid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.