Rohkema info nägemiseks:

DECORDOTS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 8078; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta DECORDOTS OÜ kohta arvamuslugu!"

DECORDOTS OÜ hetkeolukord

Juba 8078 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommenteeritud 46 korda.

Tegevusaruanne 2022

Decordots OÜ, mis on tuntud oma interneti kaudu pakutavate jaemüügiteenuste poolest, on teinud 2022. majandusaastal märkimisväärseid edusamme. Ettevõtte müügitulu ulatus kokku 16 713 euroni, mis on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on suhteliselt uus turul. Decordots OÜ on olnud käibemaksukohustuslaste registris alates 8. veebruarist 2021, mis näitab, et ettevõte on pühendunud oma maksukohustuste täitmisele ja on seaduslikult tunnustatud ettevõte. See on oluline märk ettevõtte usaldusväärsusest ja pühendumusest oma klientidele ja partneritele.

Kuigi Decordots OÜ omakapital on hetkel alla nõutud normi, on see siiski positiivne. See tähendab, et ettevõte on suutnud säilitada positiivse bilansi, hoolimata väljakutsetest, mis kaasnevad uue ettevõtte juhtimisega. Praegu ei ole plaanis täiendavaid reserve moodustada, mis näitab, et ettevõte on kindel oma praeguses finantsseisundis ja usub oma võimesse jätkata kasvu.

Hoolimata sellest, et ettevõttes ei olnud lõppenud majandusaastal töötajaid, on juhatuse liige Anu Reinson panustanud märkimisväärselt oma vabast ajast ettevõtte tegevusse. See näitab tema pühendumust ettevõtte eesmärkide saavutamisele ja tema usku ettevõtte potentsiaali.

Järgneval majandusaastal plaanib Decordots OÜ jätkata tegevust samal alal. See tähendab, et ettevõte on kindel oma praeguses ärimudelis ja usub, et see suudab pakkuda jätkuvat kasvu ja edu. See on positiivne märk ettevõtte tuleviku väljavaadete osas ja näitab, et Decordots OÜ on pühendunud oma klientidele parima võimaliku teenuse pakkumisele.

Anu Reinson, juhatuse liige, on olnud ettevõtte edusammude juures kesksel kohal. Tema pühendumus ja juhtimine on olnud olulised ettevõtte kasvu ja edu saavutamisel. Tema panus ettevõtte tegevusse on olnud hindamatu ja ta jätkab oma rolli ettevõtte juhtimisel, et tagada selle jätkuv kasv ja edu.

DECORDOTS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.