Rohkema info nägemiseks:

BUILDTRANS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1447; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta BUILDTRANS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus iga nurgake, iga sein ja iga ruum on pühendatud suurepärasusele. BUILDTRANS OÜ juures me ei ehita ega renoveeri ruume ainult; me muudame need disaini ja funktsionaalsuse meistriteosteks. Meie teekond algas lihtsa missiooniga: spetsialiseeruda sisse- ja välisviimistlusele, pakkuda kvaliteetsete materjalide müüki ning pakkuda kõikehõlmavaid remondi- ja renoveerimisteenuseid, mis ületavad meie klientide ootusi.

Meie pühendumust meisterlikkusele kajastab meie loosung, 'Kujundades ruume, viimistledes detaile!' See pole lihtsalt tunnuslause; see on filosoofia, mis juhib iga meie ettevõetud projekti. Esimesest konsultatsioonist ja disainist kuni viimase värvitõmbeni töötab meie oskuslik meeskond väsimatult, et tagada, et lõpptulemus oleks midagi enamat kui täiuslik.

Olgu teil soov uuendada oma kodu või äri, meie lai valik viimistlusmaterjale on kureeritud, et rahuldada iga maitset ja nõuet. Detailidele terava pilguga ja uuendusmeelsusega püsime me sise- ja välisviimistluse viimaste trendide esirinnas. Meie teenused on loodud olema kõikehõlmavad, tagades, et teie renoveerimise või paranduse iga aspekt on käideldud suurima hoolivuse ja professionaalsusega.

BUILDTRANS OÜ juures usume, et ruumid, kus me elame ja töötame, peaksid peegeldama meie isiklikku stiili ja kõrgeimaid kvaliteedistandardeid. Seetõttu pakume isikupärastatud konsultatsiooni- ja disainiteenuseid, et tuua teie visioon ellu. Meie meeskond on pühendunud lahenduste pakkumisele, mis on esteetiliselt meeldivad, aga ka funktsionaalsed ja vastupidavad.

Liituge meiega sellel transformatsiooniteekonnal, kus iga projekt on võimalus näidata meie pühendumust suurepärasusele. Loome ruume, mis inspireerivad, iga detail viimistletud teie rahuloluks. BUILDTRANS OÜ on rohkem kui ettevõte; see on partner teie unistuste ruumi ehitamisel.

BUILDTRANS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Lõppviimistlusmaterjalide valimise lõplik juhend

Viimistlusmaterjalid on lõpptooted, mis lõpetavad ehitusprotsessi, andes ruumidele iseloomu ja funktsionaalsuse. Need hõlmavad laia tootevalikut, nagu põrandakatted, seinakatted ja töötasapinnad, mis mitte ainult ei suurenda esteetilist atraktiivsust, vaid kaitsevad ka hoone konstruktsioonielemente. Enne viimistlusmaterjalide tohutusse maailma sukeldumist on hädavajalik hinnata oma ruumi konkreetseid nõudeid. Olgu tegemist elamu, ärikeskkonna või avaliku alaga, igal on oma unikaalsed vajadused, mis dikteerivad materjalide valikut. Viimistlusmaterjalide tüübid Põrandakate on mis tahes

Dropdown

kõik artiklid

Välisviimistlus: tõstes kinnisvara välisilmet

Kinnisvara välisilme on vara visuaalne atraktiivsus tänavalt vaadatuna, mis on oluline mitte ainult kodu ilu tõstmiseks, vaid ka turuväärtuse suurendamiseks. Hä
ssb.ee
Kinnisvara välisilme on vara visuaalne atraktiivsus tänavalt vaadatuna, mis on oluline mitte ainult kodu ilu tõstmiseks, vaid ka turuväärtuse suurendamiseks. Hästi kujundatud välisviimistlus võib muuta kinnisvara välimust, peegeldades majaomaniku stiili ja tähelepanu detailidele. Välisviimistlused on kaitse- ja dekoratiivpinnad, mida rakendatakse hoonete väliskülgedele. Need toimivad kilbina keskkonnaelementide vastu ja mängivad olulist rolli kinnisvara arhitektuurilise iseloomu määratlemisel. Välisviimistluse tüübid Värv pakub laia värvivalikut ja on kulutõhus viis hoone välimuse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.