Rohkema info nägemiseks:

W.P. RMP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Usaldusväärne partner ehitus-, renoveerimis- ja finantsvaldkonnas, pakkudes kvaliteetseid pottsepatöid, müüritöid, korstnate renoveerimist ning professionaalset raamatupidamisteenust.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- John S.

Ma olen olnud väga rahul WP RMP OÜga, sest nende teenused on alati olnud kvaliteetsed ja usaldusväärsed. Nad on eelkõige täitnud kõik minu renoveerimise, müüritööde ja raamatupidamisega seotud nõuded.

- Anna K.

Ma olen tänulik WP RMP OÜ-le, sest nad on alati suutnud täita minu müüritööde ja raamatupidamisega seotud vajadused. Ma tunnen, et nende teenused on alati olnud läbimõeldud ja väga kvaliteetsed.

- Marko T.

WP RMP OÜ on olnud väga usaldusväärne teenusepakkuja minu renoveerimise ja raamatupidamisega seotud vajadustele. Nad on alati olnud väga professionaalsed ja efektiivsed.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks tuleb tegeleda korstna renoveerimisega?

Korstnad on olnud oluline osa meie kodudest ja hoonetest juba aastasadu. Need on aidanud meil soojust ja valgust saada ning suitsu ohutult ära juhtida. Kuid aja jooksul võivad korstnad kanda kanda kahjustusi ja vajada renoveerimist, et tagada nende turvaline ja tõhus toimimine. Selles artiklis uurime lähemalt, mida kujutab endast korstnate renoveerimine ja miks see on oluline osa hoone säilimisest. Korstnate renoveerimine on tihti vajalik vanemates hoonetes, kus korstnad on aastate jooksul kandnud ilmastiku ja suitsu poolt tekitatud kahjustusi. Kahjustused võivad hõlmata pragusid, mõranenud

Dropdown

kõik artiklid

Mida kujutab endast pottsepatööd?

Pottsepatööd on ala, mis ühendab osavust, kogemust ja teadmisi, et luua mitmekülgseid kütteseadmeid, korstnaid ja muid ahjusüsteeme. See käsitöövaldkond on olnu
ssb.ee
Pottsepatööd on ala, mis ühendab osavust, kogemust ja teadmisi, et luua mitmekülgseid kütteseadmeid, korstnaid ja muid ahjusüsteeme. See käsitöövaldkond on olnud osa meie ajaloost juba aastasadu, kuid tänapäeva tehnoloogiliste võimaluste ja disainitrendide mõjul on pottsepatööd muutunud kaasaegseks kunstiks, mis ühendab funktsionaalsuse elegantsiga. Pottsepatööd ulatuvad tagasi iidsetesse aegadesse, kui esimesed inimesed hakkasid looma lihtsaid ahjusüsteeme enda kodudes soojuse saamiseks. Ajapikku arenesid oskused ja tehnikad ning sündisid üha keerukamad kütteseadmed ja korstnad.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.