Rohkema info nägemiseks:

LANEC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 21172; jälgijaid - 4. Arvustusi - 1; Artikleid 5+ "Kirjuta LANEC OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast ainulaadsele rännakule nostalgia ja innovatsiooni ristumiskohas. Meie muuseum, mis asub Võrumaa südames, on pühakoda tehnoloogiaentusiastidele ja ajaloohuvilistele. Oleme haruldase kollektsiooni hoidjad, mis kroonikab sülearvutite evolutsiooni ja suhtlusvahendite ajatelge, möödunud aegadest modernsuse piirini.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: pidada muuseumi, mis mitte ainult ei kogu ja eksponeeri vanamoelisi sülearvuteid ja haruldasi suhtlusseadmeid, vaid pakub ka rikastavaid kultuuri- ja hariduselamusi. Me usume põlvkondade ühendamisse iga klõpsu, iga eksponaadi ja iga meie seinte vahel räägitud looga.

Asutaja Marko Koemets, visiooniga inimene, kellel on üle 29 aasta kogemust telekommunikatsioonitööstuses, on meie muuseumi vilja kandnud 19-aastase kirgliku projekti. Marko pühendumus tehnoloogilise edasimineku reliikviate säilitamisele on kulmineerunud näitusepaigas, mis avas oma uksed 10. juunil 2023. See on koht, kus minevik on säilinud ja tulevik saab inspiratsiooni.

Meie kollektsioon on tehnoloogiaajaloo innovatsioonide tunnistaja. See hõlmab kõike alates varasematest sülearvutitest, mis märkisid kaasaskantava arvutamise koitu, kuni suhtlusseadmeteni, mis on inimesi kauguste tagant ühendanud. Igal meie kollektsiooni esemel on lugu, pärand, mida oleme innukad teiega jagama.

Meie muuseumis võite oodata rohkemat kui lihtsalt eksponaate. Me korraldame kultuurisündmusi, pakume hariduslikku väljundit ja viime läbi annetusprogramme, et toetada meie kasvu ja haridusalgatusi. Olgu te siis õpilane, kes otsib hariduslikku tehnilist külastust, kollektsionäär, kes otsib retroarvuti eksponaate, või lihtsalt keegi, kes igatseb tehnoloogianostalgia järele, meil on midagi kõigile.

Liituge meiega tehnoloogiliste saavutuste verstapostide tähistamisel ja kogege interaktiivset tehnoloogiaajalugu, mis on kujundanud meie oleviku. Meie loosung, 'Ühendades põlvkondi iga klõpsuga!', võtab kokku meie pühendumuse mineviku ja oleviku silla loomisele, muutes tehnoloogia ajaloo kõigile vanusegruppidele kättesaadavaks ja kaasahaaravaks.

Lisateabe saamiseks, oma külastuse planeerimiseks või meie kogukonnaga suhtlemiseks uurige meie veebisaiti aadressil www.lanec.eu ja jälgige meid meie sotsiaalmeedia kanalitel. Koos hoidkem innovatsiooni pärandit elus tulevastele põlvkondadele.

Kontakt

LANEC OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanika S.

Suurepärane koht kogu perele õppimiseks ja avastamiseks.

- Priit T.

Tõeliselt huvitavad eksponaadid ja sõbralik teenindus.

- Ene P.

Ajalooline elamus, mis avardas minu arusaama tehnoloogiast.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

LANEC OÜ tegevusaruanne 2022

Firma Lanec OÜ tegeles 2022 aastal põhiliselt renditud kinnisvara üürileandmise ja käitlusega.

Dropdown

kõik artiklid

Teekond läbi suhtlusvahendite arengu

Suhtlus on olnud inimtsivilisatsiooni nurgakivi, arenedes aastatuhandete jooksul läbi erinevate vormide ja vahendite. See blogipostitus alustab ajaloolist teeko
ssb.ee
Suhtlus on olnud inimtsivilisatsiooni nurgakivi, arenedes aastatuhandete jooksul läbi erinevate vormide ja vahendite. See blogipostitus alustab ajaloolist teekonda, jälitades suhtlusvahendite arengut iidsetest aegadest kuni kaasaegse digitaalajastuni. Enne kirjasõna suhtlesid inimesed žestide, helide ja sümbolite kaudu. Vajadus edastada sõnumeid kaugemale viis selliste vahendite loomiseni nagu trummid ja suitsusignaalid. Kirjutamissüsteemide leiutamine tähistas suurt hüpet suhtluses, varaseimad kirjaliku suhtluse vormid ilmusid Mesopotaamias umbes 3200 eKr. Telegraaf ja elektroonilise

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.