Rohkema info nägemiseks:

RANDMIL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Hüpnoteraapia (coaching hüpnoos) on suurepärane võimalus tegelemiseks oma mõtete ja tunnetega, et elada paremat, kergemat ning õnnelikumat elu!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

RANDMIL OÜs usume, et elu, nagu ka avar ja kaunis ookean, toob endaga kaasa väljakutsete lained, mis sageli uhuvad kaldale soovimatuid mõtteid ja mustreid. Kuid mis oleks, kui saaksite puhastada oma meele randa nendest pealetükkivatest elementidest? Mis oleks, kui suudaksite kasutada oma meele jõudu, et navigeerida elu tõusude ja mõõnadega väärikuse ja jõuga?

Astuge sisse rahuliku hüpnoteraapia ja hüpnoosi maailma, kus muutumine ei ole mitte ainult võimalus, vaid reaalsus. Meie asutaja, kogenud coach ja hüpnoterapeut Külly Rand on pühendanud oma elu inimeste juhendamisele eneseavastuse ja võimestumise transformeerival teekonnal.

Kujutage ette elu, kus ärevus ja piiravad uskumused ei hoia teid enam tagasi. Elu, kus olete oma saatuse peremees, navigeerides läbi kõrguste ja madaluste enesekindlalt ja väärikalt. See on elu, mis ootab teid RANDMIL OÜs.

Meie teenused ei ole lihtsalt ajutised lahendused; need on püsiv muutus. Hüpnoteraapia kunsti kaudu tegeleme teie raskuste põhjustega, aidates teil avada oma täielik potentsiaal ja omaks võtta täisväärtuslik ja õnnelik elu.

Kas soovite ületada ärevust, vabaneda vanadest harjumustest või lihtsalt elada rõõmsamat elu, meie kohandatud seansid on loodud vastama teie ainulaadsetele vajadustele. Kasutades hüpnoteraapia viimaseid teadmisi ja tehnikaid, tagame, et iga meiega koos veedetud teekond on sama ainulaadne kui inimesed, keda teenindame.

Liituge meiega enesearenduse teekonnal. Laske hüpnoosi õrnadel lainetel puhastada teie meelt ja hinge, jättes teid värskendatuks, noorendatuks ja valmis nõudma endale kuuluvat õnne.

Randmil OÜ pakub mitmekülgseid teenuseid, sealhulgas professionaalset korstnapühkimistööd, mis lisaks praktilisele kasule pakub ka terapeutilist kogemust. Meie meeskond mitte ainult ei taga teie kodu turvalisust, vaid pakub ka rahustavat ja stressivaba keskkonda, aidates teil lõõgastuda ja muremõtteid hajutada. Usaldage oma korstnapühkimist meie kogenud spetsialistide kätte ning nautige rahulikku ja mugavat atmosfääri, mida meie teenused pakuvad.

Avastage oma meele jõud. Avastage muutuse ilu. Avastage RANDMIL OÜ.

Kontakt

RANDMIL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari S.

Tunnen end nüüd enesekindlamana kui kunagi varem!

- Toomas P.

Tänu hüpnoteraapiale olen leidnud rahu ja tasakaalu!

- Katrin S.

Hüpnoos aitas mul ületada ärevust, olen tänulik!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas aitab hüpnoteraapia ärevust vähendada?

Ärevus on levinud vaimse tervise mure, mis mõjutab miljoneid inimesi üle kogu maailma. Kuigi traditsioonilised ravimeetodid nagu ravimid ja psühhoteraapia on paljude jaoks tõhusad, pakub hüpnoteraapia ainulaadset ja transformeerivat lähenemist ärevuse juhtimisele. Selles postituses uurime, kuidas hüpnoteraapia võib olla võimas vahend teie teekonnal vaimse heaolu poole. Ärevuse mõistmine ja selle mõju Ärevus võib avalduda erinevates vormides, alates üldistatud ärevushäirest kuni paanikahoogude ja foobiateni. See võib oluliselt mõjutada igapäevaelu, suhteid ja üldist heaolu. Ärevuse tunnuste

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas aitab teadlikkus vähendada stressi ja parandada üldist heaolu?

Teadlikkus on vaimne seisund, mis saavutatakse keskendudes teadlikult praegusele hetkele, samal ajal rahulikult tunnistades ja aktsepteerides oma tundeid, mõtte
ssb.ee
Teadlikkus on vaimne seisund, mis saavutatakse keskendudes teadlikult praegusele hetkele, samal ajal rahulikult tunnistades ja aktsepteerides oma tundeid, mõtteid ja kehalisi aistinguid. Praktika juured ulatuvad iidsetesse budistlikesse meditatsioonitehnikatesse, kuid aja jooksul on see arenenud, et sobida ilmalikule publikule. Tänases kiiretempolises maailmas on teadlikkus paljudele vajalikuks pelgupaigaks saanud. See on tööriist, mida saab kasutada vaimse selguse suurendamiseks, stressi vähendamiseks ja üldise heaolu parandamiseks. Kaasaegne teadlikkus on ajaloolise tarkuse ja kaasaegse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.