Rohkema info nägemiseks:

Complex Consult OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1032; jälgijaid - 16. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta COMPLEX CONSULT OÜ kohta arvamuslugu!"

Complex Consult OÜ hetkeolukord

Juba 1032 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Complex Consult OÜ on kiiresti kasvav tõhus ettevõte, mis asutati 2016 aastal, et pakkuda õigusalast konsultatsiooni, raamatupidamisteenuseid ja konsultatsioone äritegevuse ja maksustamise valdkonnas. Ettevõte nõustab raamatupidamise, maksude, seadusandluse, äristrateegia, juhtimisega, rahastamisega seotud küsimustes.

Aruandeaastal pakuti õigusnõustamist, raamatupidamistuge ning usaldus- ja äriühingute teenindust. Ettevõte suutis hoida märkimisväärset käibemahtu ning aruandeperioodil jäädi kasumisse.

Juhatuse otsusega suurendati 2022.aastal ettevõtte osakapitali eesmärgiga kinnistada äriühingu usaldusväärsus ja jätkusuutlikkus võlausaldajate ning partnerite silmis, tagada kõikide osapoolte huvide kaitse, anda tunnistust äriühingu majanduslikust seisundist.

Ettevõtte Complex Consult OÜ tööjõukulud aruandeaastal moodustasid 323 724 EUR, mis on eelmise perioodiga võrreldes ligi 83% kasv ning näitab ettevõtte suutlikkust maksta jätkuvalt konkurentsivõimelist töötasu. Tegevuste maht püsis ning ettevõttel õnnestus säilitada stabiilset meeskonda.

Aruandeaastal kasvas müügitulu ligi 20%, mis kolme viimase aruandeaasta lõikes kahekordistus. Kasum kasvas üle 30% ning kolme viimase aasta lõikes kasvas enam kui neljakordseks.

Teenused

Complex Consult OÜ aitab ettevõtetel siseneda Eesti turule. Complex Consult OÜ tugevuseks on põhjalikud teadmised maksustamissüsteemi, raamatupidamisnõuete, riiklike määruste ning töö- ja äriseadustiku kohta.

Õigusalane nõustamine

Complex Consult OÜ nõustab kliente lepingute koostamisel ja analüüsimisel. Oleme loonud peamiste lepinguvormide standardlahendused ja abistanud lepingute, dokumentide, äriplaanide ettevalmistamisel. Lisateenustena nõustame litsentside ja tegevuslubade omandamisel, elamisloa saamisel, kohtumiste ja toimingute ettevalmistamisel notaris, äriregistri muudatuste tegemisel, likvideerimis- ja pankrotimenetluses.

Õigusnõustamine hõlmab ka kvaliteetset advokaatide teenust, kuna meie partnerite hulgas on pädevaid ja professionaalseid juriste ning advokaate, kes nõustavad ja abistavad meie kliente keerulisemates asjades.

Juhtimisalased ja finantskonsultatsioonid

Complex Consult OÜ nõustab kliente äritegevuse parendamise, äriarenduse, kasumi suurendamise, juhtimisega seotud probleemide lahendamise jms osas. Teenused on suunatud nii Eestis tegutsevatele ettevõtetele kui ka ettevõtetele, kes soovivad alustada tegevust Eestis.

Samuti aitame registreerida ja asutada igat liiki ettevõtteid Eestis (osaühing, aktsiaselts, füüsilisest isikust ettevõtja, korteriühistu, mittetulundusühing, sihtasutus) ning nõustame ettevõtete ühinemisel, eraldamisel, ümberkorraldamisel. Osaühing nõustab kliente äriplaanide koostamisel ja nende elluviimisel, äriplaanide rakendamisel.

Complex Consult OÜ annab nõu piisavate rahaliste vahendite leidmisel, sobivate rahastamisallikate valimisel ja fondide või sihtasutuste projektide kirjutamisel, pangalaenu taotlemisel, start-upi tegevuse alustamisel ja registreerimisel, kõikide vajalike asjakohaste aruannete koostamisel ja dokumentide ettevalmistamisel.

Raamatupidamise konsultatsioonid ja teenused

Complex Consult OÜ pakub tuge klassikalistes raamatupidamisteenustes ning pakub erilahendusi vastavalt iga ettevõtte spetsiifilistele vajadustele. Meie raamatupidamise tugi hõlmab professionaalse raamatupidamisprogrammi ja tarkvaralahenduste kasutamist, igapäevaseid konsultatsioone maksude arvutamise kohta ja maksusüsteemi kohta üldiselt. Raamatupidamistuge osutatakse igat liiki ettevõtetele olenemata nende õiguslikust vormist.

Complex Consult OÜ omab kehtivat tegevusluba nr FIU000214 tegevusalal „Usaldusfondide ja äriühingute teenus“.

Kokkuvõte

Klientide arv, kes usaldavad meile enda ettevõtete õiguslikke küsimusi, püsib stabiilsena, kuna pakume klientidele kvaliteetset ning mitmekesist teenuste paketti. Ettevõte on täitnud aruandeaastaks seatud eesmärgid ning planeeritud tegevusi on saatnud äriline edu. Aruandeaastal olid loodud tugevad ärikontaktid rahvusvahelisel tasandil (Hispaanias, Ungaris, Rumeenias, Poolas), mille tulemusena on võimalik jätkuv tegevuste laienemine Euroopa Liidus.

Järgmise majandusaasta eesmärkideks on tagada teenuste püsivalt kõrge kvaliteet ning tegevuste jätkusuutlikkus, arendada koostööd partneritega, kasvatada müügikäivet ja kasumit.

Complex Consult OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.