Rohkema info nägemiseks:

KIVIKESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1934; jälgijaid - 5. Arvustusi - 5; Artikleid 5+ "Kirjuta KIVIKESKUS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alates 2016. aastast on Kivikeskus OÜ olnud kvaliteedi ja meisterlikkuse nurgakiviks sillutus- ja maastikukujundustööde maailmas. Meie teekond algas pühendumusega suurepärasusele ja aastate jooksul oleme lihvinud oma oskusi, et pakkuda tipptasemel tänavakivide paigaldust, asfalteerimist ja kaevetöid üle Eesti. Üle 15-aastase kogemusega oskustöölised toovad igasse projekti täpsuse, vastupidavuse ja ilu.

Kivikeskus OÜ-s mõistame, et iga suurepärase väliilme aluseks on õiged materjalid. Seetõttu pakume laia valikut kvaliteetseid sillutuskive ja äärekive tunnustatud tootjatelt nagu Framm ja Rae Kivitehas. Olgu teie sooviks täiuslik graniitsillutis või kõige vastupidavamad äärekivid, meil on sortiment, mis rahuldab teie vajadusi ja asjatundlikkus, mis juhatab teid parima valikuni.

Meie tootevalik ei piirdu ainult kividega. Pakume kõike vajalikku täielikuks maastikulahenduseks, sealhulgas täite- ja ehitusliiva, sõelutud mulda ja erineva fraktsiooniga killustikku. Ja kuna oleme pühendunud mugavusele, pakume müüki koos transpordiga, tagades, et teie materjalid jõuavad kohale õigeaegselt ja täiuslikus seisukorras.

Kuid me oleme rohkem kui lihtsalt tarnijad. Kivikeskus OÜ on uhke oma terviklike teenuste üle. Alates äärekivide ja tänavakivide hoolikast paigaldusest kuni looduskivide kunstilise ladumise ja lopsakate kasvulavade loomiseni, tegeleme iga väliilme muutmise aspektiga. Meie teenused hõlmavad ka freesasfaltteid ja graniitsõelme teid, tagades, et iga teekond, mida te võtate, on rajatud kvaliteedile.

Meie lubadus teile ei seisne ainult toodetes, mida tarnime, vaid ka püsivates tulemustes, mida saavutame. Iga meie ettevõetud projekt on tagatud 2-aastase garantiiga, mis on meie usalduse tunnistus oma töö kvaliteedis. Me ei ehita lihtsalt maastikke; me loome kvaliteedi pärandit, mis peab vastu ajaproovile.

Valige oma järgmiseks projektiks Kivikeskus OÜ ja kogege pühendumuse, asjatundlikkuse ja parimate materjalide erinevust. Võtke meiega täna ühendust, et arutada oma visiooni, ja lubage meil sillutada teed ilusamasse homsesse.

Kontakt

KIVIKESKUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaak K.

Usaldusväärsed ja kvaliteetsed teenused. Soovitan kindlasti!

- Mari-Liis R.

Väga professionaalne ja sõbralik teenindus. Tulemus oli fantastiline!

- Rein A.

Suurepärane töö! Täpsed ja professionaalsed.

Miks peaks graniitkivide sillutis olema teie järgmise projekti eelistatud valik?

Sillutise valikul on materjal oluline nii projekti esteetika kui ka vastupidavuse seisukohast. Graniit, oma loomuliku ilu ja tugevusega, paistab silma kui ülekaalukalt parem sillutusmaterjal. Selles artiklis käsitleme põhjuseid, miks graniitkivide sillutis peaks olema teie järgmise projekti eelistatud valik. Graniit on tardkivim, mis on tekkinud jahtunud magmast, muutes selle uskumatult kõvaks ja tihedaks. Kvartsi, veldspati ja mika koostis annab sellele ainulaadse teralise välimuse ja värvide spektri. Seda looduskivi on sajandeid kasutatud erinevates ehitusrakendustes, sealhulgas

Dropdown

kõik artiklid

Millised on kivitarade eelised võrreldes teiste piirde lahendustega?

Kivitarad ei ole ainult praktiline lahendus piiride märkimiseks ja turvalisuse tagamiseks; see on käsitöö, mida on sajandite jooksul täiustatud. Alates ikoonili
ssb.ee
Kivitarad ei ole ainult praktiline lahendus piiride märkimiseks ja turvalisuse tagamiseks; see on käsitöö, mida on sajandite jooksul täiustatud. Alates ikoonilistest kuivkividest Suurbritannia maapiirkondades kuni hoolikalt ehitatud paekivitaradeni Eestis, on kivi olnud vastupidavuse ja meisterlikkuse sümbol läbi ajaloo. Kivitarad pakuvad võrdlematut vastupidavust, vajades minimaalset hooldust, samal ajal kui need peavad vastu aja ja elementide katsumustele. Samuti pakuvad nad esteetilist atraktiivsust, mis täiendab maastikku ja suurendab kinnisvara väärtust. Lisaks on kivi keskkonnasõbralik

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.