Rohkema info nägemiseks:

TREF NORD AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 10581; jälgijaid - 175. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta TREF NORD AS kohta arvamuslugu!"

TREF NORD AS hetkeolukord

Juba 10 581 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 175 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Aktsiaselts TREF Nord 2022. aasta müügitulu oli 37 665 tuhat eurot (2021. aastal 33 884 tuhat eurot), mis arvestati teede, tänavate, sildade, raudteede, platside, spordirajatiste remondi- ja ehitustööde ning tänavate talihoolde teostamise eest ning liiva ja asfaldisegude müügist. Majandustegevusega ei ole kaasnenud olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid. Samuti ei ole majandusaasta jooksul ega ka aruande koostamisperioodil ilmnenud valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutumisega seonduvaid riske ettevõttele.

2022. aastal valmisid või toimusid ehitustööd järgmistel suurematel ehitusobjektidel: - Riigitee 59 Pärnu - Tori km 16,8 – 21,05 rekonstrueerimine ja Tori silla lammutamine ja uue silla ehitamine, maksumusega üle 6 miljoni eurot; - Raassilla moto- ja vabaajakeskuse projekteerimis- ja ehitustööde ühispakkumus, maksumusega üle 2 miljoni euro; - Haapsalu Tamme tänava projekteerimine ja rekonstrueerimine, maksumusega 1,2 miljonit eurot; - Riigitee nr 11 Tallinna ringtee km 1,5 veoautode parkla ehitus, maksumusega 2,9 miljonit eurot; - Kolde puiestee (Sõle tn – Pelguranna tn) rekonstrueerimine Tallinna linnas, maksumusega 2,4 miljonit eurot; - Riigitee nr 11608 Vana-Narva mnt km 1,0-3,6 rekonstrueerimine, maksumusega 4,8 miljonit eurot; - Ämari kütuseterminali POL laiendustööde teedeehituslikud tööd, kogumaksumusega 1,2 miljonit eurot; - Riigitee 1 Tallinn - Narva km 70,579-78,548 (Viitna ümbersõit) kuumtaastamine Remix meetodil, maksumusega 0,8 miljonit eurot; - AS Eesti Raudtee tellimusel, Laagri ooteplatvormi ning jalgratta- ja jalgtee tunneli ehitustööde (ühispakkumus) teostus, maksumusega 1,4 miljonit eurot;

Suuremateks tellijateks olid Transpordiamet, Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalamet, AS Eesti Raudtee, Pärnu

Linnavalitsus, MTÜ Tarvastu Motoklubi ning Haapsalu Linnavalitsus.

2022. aastal tootis ettevõte asfaldisegusid 177 tuhat tonni (2021. aastal 232 tuhat tonni).

2022. aastal jätkasime Riigitee 59 Pärnu - Tori ja Tori uue silla ehitust. Tegemist on AS TREF Nordi viimaste aastate suurima objektiga ning suurima rajatava sillaga (silla pikkus 140 m). Koostöös tellija ning Tori vallavalitsusega täiendasime ka silla arhitektuurset lahendust, et see sobituks paremini Tori ajaloolise keskusega. Sild valmib lõplikult 2023 aasta esimeses pooles.

2022. aastal kasvas märkimisväärselt AS-i TREF Nord Transpordiametile teostavate tööde maht. Samuti teostas ettevõte Tallinnas lisaks Kolde pst väljaehitamisele paljude kvartalisiseste teede taastusremonti. Lisaks Tori sillale oli sillaehituse osakonnale korralikuks logistiliseks väljakutseks Laagri jalgratta- ja jalgtee tunneli ehitustööde teostamine koostöös partneri Leonhard Weiss OÜ-ga. Meie ja tellija AS Eesti Raudtee meeskondade professionaalse koostöö tulemusena sai objekt edukalt ning tõrgeteta teostatud. AS TREF Nord tegevuse mitmekülgsust ilmestavad ka kootööpartneritega ühiselt rajatavad Raassilla motokeskus ja Pärnu Härma tänava jalgpallihall. Lisaks sõlmisime 2022 novembris lepingu OÜ-ga Rail Baltic Estonia, Rail Baltica trassile Selja ökodukti ehitamiseks (maksumusega 5,9 miljonit eurot). Oleme meeskonnaga võtnud endale eesmärgiks olla avatud uutele insenertehnilistele väljakutsetele ning olla oma tellijatele professionaalseteks ning usaldusväärseteks koostööpartneriteks.

Ettevõtte nõukogu oli 2022. aastal 4- liikmeline ja juhatus 1-liikmeline.

Ettevõtte müügitulu ebaühtlane jaotumine aasta lõikes oli tingitud ettevõtte põhitegevusala hooajalisest iseloomust.

Sarnaselt 2021. aasta hooajale ei jäänud Covid-19 mõjust päris puutumata ka 2022. aasta, kuigi see oli võrreldes eelnenud aastaga suhteliselt väike. Eelkõige kajastus see töötajate ning koostööpartnerite haigestumisest tulenevate tõrgetena ehitusprotsessis. Vastavalt aasta tagasi prognoositule jätsid ettevõtte majandustulemustele tohutu jälje

Ukrainas lahti rullunud traagilised sündmused. 2022. aasta veebruaris Ukrainas alanud sõda tõi endaga kaasa energiakandjate ning metalltoodete drastilise hinnatõusu, mida sai mõõta kordades! Eeltoodut arvestades tuli Tallinna asfalditehas hooaja sees üle viia uuele energiakandjale, mis tähendas täiendavaid investeeringuid tehase ümberehitamiseks. Lisaks tõi sõda kaasa ka bituumensideaine hinnatõusu aasta esimeses pooles ning lisaks tarneraskused. Sildade ehitamiseks vajalike metalltoodete tarneraskused aasta esimeses pooles jätsid samuti hooajale tuntava jälje. Vaatamata enamuse tellijate suhteliselt mõistvale suhtumisele ning võimaluste piires kallinemiste kompenseerimisele ei õnnestunud kogu sõja mõju ettevõtte tulemusele paraku elimineerida ning seetõttu lõpetas AS

TREF NORD AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.