Rohkema info nägemiseks:

RPN PROJEKTIJUHTIMINE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 539; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RPN PROJEKTIJUHTIMINE OÜ kohta arvamuslugu!"

RPN PROJEKTIJUHTIMINE OÜ hetkeolukord

Juba 539 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

RPN Projektijuhtimine OÜ registreeriti Äriregistris 09.05.2016 Ettevõte osutab põhiliselt ehitusega seotud projektijuhtimise teenuseid ning keskendub teenuse pakkumisel eelkõige arendajatele, eraisikutele ja korteriühistutele. Olulisi investeeringuid aruandeaasta jooksul ei tehtud ja lähitulevikus suuremaid investeeringuid ei ole plaanis teostada. Olulised uurimis- ja arendustegevuse projektid aruandeaastal puudusid ja neid ei ole planeeritud ka järgmistel aastatel. Olulised sündmused, mis ei kajastu raamatupidamise aastaaruandes, kuid mis oluliselt mõjutavad või võivad mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi puuduvad. 2023. aastal plaanib ettevõtte siseneda välisturgudele.

RPN PROJEKTIJUHTIMINE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.