Rohkema info nägemiseks:

MIXPACK OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme ökoloogiliselt puhaste ja komposteeritavate lauanõude tootja Vegware ametlikuks edasimüüjaks Balti riikides ja Venemaal.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

MIXPACK OÜ on eestvedaja, kes on võtnud missiooniks muuta meie maailm keskkonnasõbralikumaks ühekordselt kasutatavate komposteeritavate toodete abil. Alates 2006. aastast oleme pidevalt arenenud, pakkudes jätkusuutlikke lahendusi toitlustussektorile ja jaekaubandusele. Meie tootevalik, mis koosneb ühekordsetest nõudest, kohvitarvikutest, kuumakottidest ja muust, on kõik valmistatud taaskasutatavatest või ümbertöödeldud taimsetest materjalidest.

Meie eesmärk on mitte ainult pakkuda kvaliteetseid tooteid, vaid ka kaitsta meie loodust. Vegware’i kõik tooted lagunevad täielikult 8-12 nädalaga, vähendades drastiliselt ühekordselt kasutatavate plasttoodete keskkonnamõju. Toidu serveerimisel meie toodetega ei pea te enam kunagi muretsema keskkonnareostuse pärast. Vegware on tee rohelisema ja jätkusuutlikuma tuleviku suunas.

Meie tooted on mitmekülgsed ja sobivad ideaalselt kõikidele üritustele ja peoõhtutele. Alates ühe seinaga kuuma jookide topsidest kuni topeltseinaga variantideni, pakume laia valikut valikuid, mis sobivad igale vajadusele. Meie kraftkarbid on ideaalsed toidu kaasa võtmiseks ja kuumakotid hoiavad teie joogid soojad ka kõige külmematel päevadel.

Mixpack on uhke Vegware'i ametlik esindaja Eestis, Lätis ja Leedus. Oleme siin, et muuta teie ettevõtte keskkonnasõbralikumaks ja aidata teil astuda samm rohelisema tuleviku suunas. Meiega koostööd tehes saate kindlustunde, et teie ettevõtte tegevus ei kahjusta meie planeeti.

Keskkonnasäästlikkus ei tähenda loobumist kvaliteedist või mugavusest. Vegware pakub teile parimat mõlemast maailmast - keskkonnasõbralikke tooteid, mis on samaväärselt kvaliteetsed ja mugavad kui traditsioonilised plastikust alternatiivid. Võtke meiega ühendust juba täna ja astuge samm rohelisema homse suunas. Koos leiame parima lahenduse teie ettevõtte vajadustele ja aitame muuta meie maailma paremaks ja puhtamaks paigaks tulevastele põlvkondadele.

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

MIXPACK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kairi O.

Olen üllatunud nende tõhususest ja vastupidavusest.

- Mart B.

Nende tooted on suurepärased ja teenindus on alati sõbralik.

- Karl V.

Tooted on mitmekülgsed, stiilsed ja lagunevad kiiresti.

Avalike ürituste korraldajate liidu toetaja ja koostööpartner

Avalikel üritustel ei serveerita toitu ja jooki ühekorranõudes (nt taldrikud, kausid, joogitopsid, joogitopside kaaned) mis sisaldavad plasti. Väljaarvatatud ühekordsed nõud ja söögiriistad, mis on komposteeritavad ja millel on EVS-EN 13432 standardile või sellega samaväärsele standardile vastavust tõendav sertifikaat. Kuid meil on lahendus olemas, sest meie pakendid on proovitud, testitud, usaldatud.

Oleme tänulikud ja uhked, sest oleme Avalike ürituste korraldajate liidu toetaja ja koostööpartner Tallinnas ja kogu riigis on avalikel üritustel ühekordselt kasutatavad plasttooted keelatud! Avalikel

Dropdown

kõik artiklid

Neste Latvija ja “Chef`s Box” & “Tower Café” on suurte eesmärkidega koostöö!

Meie partner peab oluliseks tänapäeval kiire eluviisi juures pakkuda klientidele: – Ideaalset teenindust – Kvaliteeti – Jätkusuutlikkust Meil on suur rõõm teata
ssb.ee
Meie partner peab oluliseks tänapäeval kiire eluviisi juures pakkuda klientidele: – Ideaalset teenindust – Kvaliteeti – Jätkusuutlikkust Meil on suur rõõm teatada, et nüüd leiab Neste Latvija kohtadest maitsvat “Easy Deli” menüüd loodussõbralikes Vegware pakendites, mis on stiilsed, vastupidavad ja koos toidujäätmetega komposteeritavad Valides õiged ühekordsed nõud, on “Chefs Box” teinud seda valikut vastutustundlikult.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.