Rohkema info nägemiseks:

OMAR ENGINEERING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Omar Engineering OÜ on 2016 aastal loodud erakapitalil põhinev ettevõte, mille põhitegevuseks on elektri- ja nõrkvoolutööde projekteerimine ja teostamine.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Omar Engineering OÜ on 2016. aastal asutatud eraettevõte, mis pakub kõrgtasemel elektri- ja nõrkvoolutööde projekteerimist ning teostamist. Meie eesmärgiks on pakkuda klientidele usaldusväärseid ja kvaliteetseid lahendusi nii elu- kui ka äriruumides.

Meie Lugu

Alustasime oma teekonda sooviga tuua Eestisse tipptasemel teadmised ja kogemused elektri- ja nõrkvoolutööde valdkonnas. Alates asutamisest oleme pidevalt kasvanud ja laiendanud oma teenuste valikut, olles tuntud kui usaldusväärne partner nii suurtes infrastruktuuriprojektides kui ka igapäevastes elektrilahendustes.

Omar Engineeringi meeskond koosneb oma ala ekspertidest, kellel on mitmeaastane kogemus erinevate elektri- ja nõrkvoolusüsteemide projekteerimisel ja ehitamisel. Oleme spetsialiseerunud mitmesugustele töödele alates elektrisüsteemide paigaldamisest kuni keerukate automaatika lahendusteni. Meie eesmärk on alati pakkuda kliendile parimat võimalikku tulemust, olgu selleks siis uue hoone elektrivõrgu projekteerimine või olemasoleva süsteemi täiustamine.

Meie Teenused

Pakume laia valikut teenuseid, mis hõlmavad kõiki elektri- ja nõrkvoolutööde valdkondi kuni 1000V. Meie teenuste hulka kuuluvad:

  1. Elektritööd: Kogu elektrisüsteemide projekteerimine ja ehitus, sealhulgas valgustuse projekteerimine ja arvutused.

  2. Nõrkvoolutööd: Videovalve, valvesignalisatsioon, läbipääsusüsteemid ja muud nõrkvoolu lahendused.

  3. Projekteerimine ja Projektiekspertiis: Täislahendused alates projekteerimisest kuni lõpliku teostuseni.

  4. Käidutööd ja Piksekaitsetööd: Hooldus- ja käiduteenused ning spetsialiseeritud piksekaitsetööd.

  5. Välitööd ja Ajutised Paigaldised: Peakaablite paigaldus, välisvalgustus ja ajutised ehitusaegsed lahendused.

Kliendikesksus on meie tegevuse alustala, mis väljendub personaalses lähenemises iga projekti juures. Oleme uhked oma võimekuse üle pakkuda kõrgtasemel tehnilist tuge ja innovaatilisi lahendusi, mis vastavad täpselt meie klientide vajadustele.

Omar Engineering OÜ on pühendunud tipptasemele ja klientide rahulolule igas meie poolt pakutavas teenuses. Meie eesmärk on jätkata kasvamist ja arenemist, pakkudes samal ajal usaldusväärset partnerlust ja parimaid lahendusi elektri- ja nõrkvoolutööde valdkonnas. Võtke meiega ühendust ja laske meil aidata teil teha teie järgmise projekti teostamine sujuvaks ja edukaks!

OMAR ENGINEERING OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaak K.

Suurepärane kogemus! Töö tehti täpselt ja kokkulepitud ajaks valmis.

- Karl L.

Ülimalt professionaalne lähenemine ja lahenduste kiire leidmine.

- Taavi L.

Kiire reageerimine ja kvaliteetne töö. Jäin tulemusega väga rahule.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

OMAR ENGINEERING OÜ tegevusaruanne 2022

Omar Engineering OÜ põhitegevusalaks on eelektritööde teostamine. Ettevõtte keskendus 2022 aastal elektritööde ja sisevõrkude ehitusele. Omar Engineering OÜ majandustulemust 2022 aastal iseloomustab müügitulu kasv. Omar Engineering OÜ müügitulu ja kasum. Omar Engineering OÜ 2022 müügitulu oli 261 288€, mis suurenes võrdluses 2021 aastaga 1 % Omar Engineering OÜ puhaskasum 2022 aastal oli 5 706 € A&O Holding OÜ peamised finantssuhtarvud 2022 1. Käibe kasv 1,011 % 2. Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 1,77 3. Likviitsuskordaja 0,9 4. Käive töötaja konta (€) 51 742 5. Käibe puhas

Dropdown

kõik artiklid

Sidetööd: Ühendatud tulevik

Sidetööd on muutunud üha olulisemaks tänapäeva digitaalses maailmas, kus kiire ja usaldusväärne side on elutähtis nii ettevõtetele kui ka kodudele. Omar Enginee
ssb.ee
Sidetööd on muutunud üha olulisemaks tänapäeva digitaalses maailmas, kus kiire ja usaldusväärne side on elutähtis nii ettevõtetele kui ka kodudele. Omar Engineering OÜ pakub mitmekülgseid lahendusi, mis hõlmavad sise- ja välisvõrkude ehitust, sidetrasside ja kaevude paigaldust, arvutivõrkude loomist ning optiliste võrkude ehitust. Sise ja välivõrkude ehitamine Meie spetsialistid on kogenud nii väikestes kortermajades kui ka suurtes ettevõtetes keerukate võrkude planeerimisel ja ehitamisel. Pakume kõike alates kaabli paigaldusest kuni võrgu testimiseni, tagades seeläbi kiire ja tõrgeteta

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.