Rohkema info nägemiseks:

PINTAVÄRI EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete värvimaterjalide, kerevenitusseadmete ja tehnoloogilise toe pakkumisele kere- ja värvitöökodadele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Alates 1993. aastast oleme olnud Eesti autotööstuse usaldusväärne nimi, tuues endaga kaasa pikaajalise kogemuse ning tippkvaliteediga Spies Hecker autovärvid. Meie missiooniks on pakkuda sõidukitele ja tööstustehnikale kvaliteetset viimistlust, ühendades selle tehnoloogilise nõustamise ja erialaste koolitustega.

Pintaväri Eesti OÜ on kere- ja värvitöökodade professionaalne partner, kujundades ja varustades mitmeid tuntud autoesindusi, nagu Elke Mustamäe AS, Topauto AS, Catwees OÜ ja Volvo Estonia OÜ. Oleme paigaldanud üle 40 värvikambri ja eeltööala üle Eesti, näidates oma pühendumust uuenduslikele lahendustele.

Meie kogenud meeskond tagab teie värvikambri ja töökoja seadmete tipptasemel hoolduse, olgu vajaduseks filtrite vahetus või keerukamate kütteseadmete probleemide lahendamine. Oleme alati teie kõrval, valmis leidma igale probleemile kiire ja tõhusa lahenduse. Koostöös Spanesi tehnikaspetsialistidega aitame teil uut värvitöökoda projekteerida või olemasolevat efektiivsemaks muuta. Meie eesmärk on suurendada teie töökoja efektiivsust ja kasumlikkust, pakkudes täpseid tehnilisi lahendusi ja jälgides värvimisprotsessi.

Pakume laias valikus tehnilisi ja mittetehnilisi koolitusi automaalritele, autoplekkseppadele ja keretöökodade haldajatele. Lisaks kohandame koolitusi vastavalt teie vajadustele, tagades, et teie meeskond oleks alati tipptasemel. Meie valikus on parimad värvimaterjalid, abimaterjalid, lihvimisvahendid, keretööriistad, isikukaitsevahendid ja muud töökoja vajadused. Lisaks pakume kõrgekvaliteedilisi värikambreid ja muid tööstusseadmeid, et tagada teie töökoja täielik varustatus.

Oleme siin, et muuta teie kere- ja värvitöökoja kogemus sujuvaks ja kasumlikuks. Võtke meiega ühendust, et leida koos parimad lahendused teie töökoja vajadustele. Teie rahulolu on meie prioriteet!

Võtke ühendust ja avastage tõelise meisterlikkuse võimalused oma töökojas kohe täna!

KONTAKT

PINTAVÄRI EESTI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Eve N.

Kvaliteetsed isikukaitsevahendid ja usaldusväärsed seadmed. Soovitan!

- Kadi L.

Pakutavad koolitused on äärmiselt informatiivsed ja praktilised. Aitäh!

- Mart T.

Pintaväri Eesti OÜ on alati kättesaadav ja lahendab tehnilised küsimused kiiresti.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Teekond perfektse värvitöökojani: Kuidas Pintaväri Eesti OÜ Teie äri muudab

Teie sõiduki või tööstustehnika viimistlus ei ole pelgalt värvikate pintslitõmmete summa. See on kunstiteos, kus iga detail loeb ja kvaliteet on märksõna. Kui unistate värvitöökojast, kus teie visioon saab reaalsuseks, siis on Pintaväri Eesti OÜ teie teejuht sellesse täiusliku viimistluse maailma. Pintaväri Eesti OÜ toob teie kätte aastatepikkuse kogemuse ja kirgliku pühendumuse autode ja tööstustehnika viimistlusele. Meie meeskond koosneb ekspertidest, kes tunnevad põhjalikult värvi, seadmete ja tehnoloogia maailma. Oleme mitte ainult teenusepakkuja, vaid ka usaldusväärne partner, kes seisab

Dropdown

kõik artiklid

Tehniline tipptase: Pintaväri Eesti OÜ - Teie partner sujuva tootmise tagamisel

Värvitöökojas on iga hetk hindamatu. Kliendid ootavad täiuslikku tulemust ja teie meeskond vajab usaldusväärset varustust, et oma oskusi täielikult rakendada. J
ssb.ee
Värvitöökojas on iga hetk hindamatu. Kliendid ootavad täiuslikku tulemust ja teie meeskond vajab usaldusväärset varustust, et oma oskusi täielikult rakendada. Just siin astub mängu Pintaväri Eesti OÜ, teie partner, kes viib teie värvitöökoja uuele tasemele. Meie pikaajaline kogemus, tehnoloogiaekspertiis ja pühendumus sujuvale tootmisele muudavad meid teie ideaalseks tehniliseks toeks. Meie tootevalikus on ainult parimad seadmed, mis on turul saadaval. Spanesi kerevenituspingid on tuntud oma täpsuse ja vastupidavuse poolest, võimaldades teil teha keerukamaid parandustöid kiiresti ja täpselt.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.