Rohkema info nägemiseks:

SANETER GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eriala on tööstuskaupade hulgimüük, hüdroisolatsioon ja terviklikud ehitusteenused.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus kvaliteet, usaldusväärsus ja asjatundlikkus ühinevad, et luua kõige kõikehõlmavamad ehitus- ja tööstuskaupade lahendused. SANETER GRUPP OÜ-s oleme rohkem kui lihtsalt ettevõte; oleme teie usaldusväärne partner tuleviku ehitamisel.

Meie teekond algas lihtsa missiooniga: spetsialiseeruda tööstuskaupade hulgimüügile, hüdroisolatsioonile ja pakkuda terviklikke ehitusteenuseid, mis ületavad ootusi. Oleme pühendunud pakkuma teile parimat märgade ruumide hüdroisolatsioonis, tasandustöödes, silikoonitöödes ja plaatimises, tagades, et iga meie ettevõetud projekt on meie pühendumuse tunnistus suurepärasusele.

Loosungiga oleme seadnud lati kõrgele nii endale kui ka tööstusele. Meie teenused, sealhulgas krohvimine, vannitoa renoveerimine ja märgade ruumide veekindlaks tegemine, on kavandatud vastama iga kliendi ainulaadsetele vajadustele, tagades, et iga detail on täiuslik alates esialgsest kujundusest kuni viimase silikoonitihendini.

Meie asjatundlikkus fassaaditöödes, silikoonitihenduses ja plaatimistöödes on täiendatud meie valiku tipptasemel pinnatöötlustooteid ja liime. Mõistame õigete materjalide tähtsust töö jaoks, mistõttu pakume suuremahulist tarnet ja kohandatud logistikalahendusi, et tagada teie projekti tõrgeteta valmimine.

SANETER GRUPP OÜ-s usume pikaajalistesse suhetesse meie klientidega. Me ei müü lihtsalt tooteid ja teenuseid; pakume partnerlust, mis algab meie põhjalike projektipakkumistega ja jätkub järjepideva toega kogu teie ehitusteekonna vältel. Meie ekspertide meeskond on alati valmis pakkuma juhiseid, jagama teadmisi ja tooma tulemusi, mida vajate edu saavutamiseks.

Liituge meiega meie püüdlustes seada uusi standardeid ehitus- ja tööstuskaupade sektoris. Ehitame koos midagi erakordset. Tihendades suurepärasust, ehitades usaldust!

Kontakt

SANETER GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari L.

Suurepärane töö, väga professionaalne!

- Jaan P.

Meeskond oli väga kohusetundlik ja viisakas.

- Peeter R.

Täpselt selline tulemus, nagu lootsin!

Kui suur tähtsus on hüdroisolatsioonil?

Hüdroisolatsioon, tuntud ka kui veekindlus, on igas märgruumis ehituse ja hoolduse kriitiline samm. Olgu selleks vannituba, köök, kelder või basseiniala, vee olemasolu nõuab tugevat lahendust lekete ja imbumise vältimiseks. SANETER GRUPP OÜ on spetsialiseerunud tipptasemel hüdroisolatsioonilahenduste pakkumisele, mis vastavad ehitusfirmade, töövõtjate ja tee-ise entusiastide vajadustele. Hüdroisolatsiooni tähtsus märgruumides Vee kahjustused võivad hoone struktuurile ja sisemistele viimistlustele laastavalt mõjuda. Hüdroisolatsioon toimib barjäärina, takistades vee pindadesse tungimist ja

Dropdown

kõik artiklid

Millised materjalid ja tööriistad on vajalikud efektiivseks tasandamiseks?

Tasandamine on kriitiline samm pindade ettevalmistamisel plaatimiseks. Tasane pind tagab, et plaadid paigalduvad ühtlaselt, kinnituvad korralikult ja püsivad va
ssb.ee
Tasandamine on kriitiline samm pindade ettevalmistamisel plaatimiseks. Tasane pind tagab, et plaadid paigalduvad ühtlaselt, kinnituvad korralikult ja püsivad vastupidavad aja jooksul. See juhend viib teid läbi protsessi, kuidas luua ideaalne alus plaatimiseks, tagades, et teie projektid peavad vastu aja proovile. Pinna mõistmine: Eeltasandamise hindamine Enne tasandamist kontrollige pinda pragude, aukude ja ebatasaste alade suhtes. Need ebatasasused võivad mõjutada plaatide paigalduse terviklikkust, kui neid ei käsitleta. Kasutage laserloodi või vesiloodi, et tuvastada pinna kõrged ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.