Rohkema info nägemiseks:

MP STUDIO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 620; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MP STUDIO OÜ kohta arvamuslugu!"

MP STUDIO OÜ hetkeolukord

Juba 620 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühingu MP Studio OÜ põhitegevuseks oli sisearhitektuursete projektide projekteerimine, erialane konsultatsioon, projektide ehituse jooksul autori järelevalve.

Põhilised tellijad on Eesti siseturul: (cid:127) riigiettevõtted (sh AS Riigi Kinnisvara) (cid:127) suuremate hoonete kavandamisel arhitektuuribürood (cid:127) eraõiguslikud suurettevõtted (cid:127) eratellijad 2022. a. jätkus aktiivne Eesti ehitus- ja projekteerimisturg ning sellest tulenevalt ka sisearhitektuur. MP Studio OÜ jätkas sisearhitektuursete projektide projekteerimist ühiskondlike hoonetega, koolidega ja eratellijate projektidega.

Ettevõttes töötas keskmiselt kaks töötajat.

MP Studio OÜ 2022. a. töödest väärivad esile toomist:

Tallinna Muusika- ja Balletikool MUBA (tellija AS Riigi Kinnisvara)

Mustamäe Riigigümnaasium (tellija AS Riigi Kinnisvara)

Kärdla Põhikool (tellija Hiiumaa Vallavalitsus)

Narva Lasteaed (tellija Narva linn)

Tartu Tervisespordikeskus (tellija SA Tehvandi Spordikeskus)

Lisaks eelnimetatud töödele tegi MP Studio OÜ koostööd teiste arhitektuuriettevõtetega, millest väärivad esile toomist: Muusika- ja Balletikool koostöös arhitektuuribürooga 3+1 Arhitektid OÜ

Saaremaa Gümnaasium koostöös arhitektuuribürooga Karisma Arhitektid OÜ

MP Studio OÜ juhatuse liikmetena jätkavad Mari Põld, Airi Vart ja Kadi Karmann. 2022. aasta tegevuse eest juhatusele preemiat ega juhatuse liikme tasu ei makstud.

MP Studio OÜ jätkab tööd bürooruumides Suur-Patarei 6, Tallinn. Meie büroo suurus on 96 m2 ja töötajate kasutuses on üks avatud tööruum, nõupidamisteruum ja avatud kööginurk koos puhkealaga.

MP Studio OÜ jätkab ühiskondlike hoonete, büroopindade, erinevate söögikohtade ja eramute projekteerimisel Eestis saavutatud positsiooni kindlustamist ja laiendamist. MP Studio OÜ lähiaastate arengustrateegia ettevõttes on täiendada ja hoida kõrget taset mudelprojekteerimise kvaliteedis. Seoses sellega on oluline oskuste ja töökvaliteedi (kiirus ja oskused) täiendamine ja hoidmine. Lisaks tellijate rahulolu tagamine, lepingute usaldusväärne ja täpne täitmine.

Suhtarvud 2022 2021 Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Müügitulu 51 920 88 737

Puhaskasum -35 552 1 885

Puhasrentaablus -68,475 2,124 puhaskasum/ müügitulu * 100

Varade rentaablus (ROA) -72,742 2,007 puhaskasum/ varad kokku * 100

Omakapitali rentaablus (ROE) -82,833 2,402 puhaskasum/ omakapital kokku * 100

MP STUDIO OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.