Rohkema info nägemiseks:

TOIDUGURU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 730; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TOIDUGURU OÜ kohta arvamuslugu!"

TOIDUGURU OÜ hetkeolukord

Juba 730 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Peamised ettevõtte tegevusvaldkonnad: Ettevõtel peamine tegevusvaldkond on toiduvalmistamine ja selle kaasamüük (E-restoran).

Ettevõtte missioon: pakkuda klientidele mugavat ning soodsat teenust toidu kojutellimisel.

Aruande perioodil avati sushi take-away restorane mitmeid, mis polnud eelneval aruandeperioodil veel sellises mahus plaanis ning seega kulutused on viinud ettevõtte netovara taaskord miinusesse.

Järgneval aruandeperioodil sulgetakse enamike tegevus, plaanitakse ettevõtte kasumlikus taastada ning viia ka netovara vastavusse äriseadustikuga.

Aastal 2022, hetk enne sõja algust, investeerisime suure osa meie varast uue suurköögi avamiseks, mille käivitamisel muutis meie peamine müügipartner Bolt Food müügitingimusi. See omakorda langetas meie käivet 20% võrra ning tõstis makstavat komisjonirprotsenti 40% varasema 21% asemel.

Sõjaga seoses tekkis toorainehinna tugev tõus ning logistilised probleemid selle tarnel. Olime sunnitud lõpetama uue köögi tegevuse ning kandsime palju kahjumit.

Miinuse likvideerimine planeeritud aastasse 2022-2024. 2023 aastal 01.03 seisuga ühineb ettevõtte sidusettevõtetega, millega likvideeritakse varade kokku tõstmisel ka negatiivne omakapital.

Taastumine on toimunud ka rasketest turuolukordadest. Kõigi eelduste kohaselt teenib Toiduguru 2023 aasta lõpuks täiest mahus kasumit.

TOIDUGURU OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.