Rohkema info nägemiseks:

TESKA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
NordInist leiad laias valikus põhjamaise disainiga tooteid, mis toovad stiili ja hubasust igasse kodusse. Hea ja kvaliteetne mööbel jääb koju aastateks ning muutub ajapikku klassikaks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte, NordIn, on rohkem kui lihtsalt sisustussalong – oleme kirglik meeskond, kes jagab armastust põhjamaise disaini vastu ning soovib aidata teil luua unikaalset ja stiilset kodu. Meie meeskond koosneb mitmekülgsetest professionaalidest, kellel on aastatepikkune kogemus sisustuse valdkonnas. Oleme pühendunud sellele, et tuua teile inspiratsiooni, pakkuda põnevaid sisustuslahendusi ning tutvustada kvaliteetseid põhjamaise disainiga tooteid.

NordIn on loodud selleks, et aidata teil kujundada kodu, mis peegeldab teie isikupära ja vajadusi. Meie tootevalik on hoolikalt valitud, pakkudes laia valikut stiilseid ja funktsionaalseid esemeid, mis muudavad teie eluruumid kauniks ja mugavaks. Olgu tegemist elutoaga, magamistoaga, köögi või vannitoaga, NordIn pakub teile vajalikke elemente, et muuta iga ruum tõeliseks kunstiteoseks.

Meie eesmärk on mitte ainult müüa tooteid, vaid ka inspireerida teid oma kodu kujundamisel. NordInis korraldame regulaarselt sisekujundusalaseid sündmusi ja töötubasid, kus saate osa võtta ning saada nõu meie ekspertidelt. Soovime olla teie usaldusväärne partner kodu sisustamisel ning aidata teil luua unustamatuid hetki oma hubases ja stiilses kodus.

Oleme NordInis põnevil, et saame teid aidata ja olla osa teie sisustusreisist. Tulege meiega tutvuma ning avastage, kuidas meie põhjamaine kirg ja kvaliteetsed tooted võivad muuta teie kodu eriliseks ja kauniks paigaks.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

TESKA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna K.

Mööbel on vastupidav ja kindlasti muutub klassikaks aastatega.

- Martin P.

NordIni mööbel on tõesti hea kvaliteediga ja loob aastateks kestva klassikalise atmosfääri.

- Maria H.

Mööbel on vastu pidanud igapäevasele kasutamisele ja on endiselt sama stiilne kui esimesel päeval.

TESKA OÜ tegevusaruanne 2022

Teska OÜ on ettevõte, mille tegevusalad on määratletud EMTAK koodide järgi. Nende tegevusalade hulka kuuluvad 47591 mööbli ja valgustite jaemüük spetsialiseeritud kauplustes ning 74101 disainerite tegevus. See tähendab, et ettevõte on spetsialiseerunud mööbli ja valgustite jaemüügile, pakkudes samal ajal ka disainiteenuseid. Aruandeaasta müügitulu oli 412 153 eurot, mis on märkimisväärne summa. See näitab, et ettevõte on edukas ja suudab genereerida suurt tulu. Aasta lõpetati 56 777 eurose kasumiga, mis on samuti muljetavaldav. See näitab, et ettevõte on mitte ainult suutnud genereerida suurt

Dropdown

kõik artiklid

Torkelson: Rootsi disainmööbel, mis loodud aegumatule stiilile

Kui otsite kvaliteetset ja aegumatut täispuidust mööblit, mis sobib suurepäraselt kaasaegse kodu interjööri, siis on Rootsi disainmööbli bränd Torkelson just se
ssb.ee
Kui otsite kvaliteetset ja aegumatut täispuidust mööblit, mis sobib suurepäraselt kaasaegse kodu interjööri, siis on Rootsi disainmööbli bränd Torkelson just see, mida olete otsinud. Torkelsoni kvaliteetsed tooted on loodud selleks, et teie köök või elutuba saaksid stiilselt sisustatud ning pakuksid aastateks rõõmu ja mugavust. Kvaliteet, mis peab vastu ajale Torkelsoni mööbel on tuntud oma ülima kvaliteedi poolest. Kõik meie tooted on valmistatud täispuidust, mis tagab nende vastupidavuse ja vastupidavuse igapäevasele kasutamisele. Igal Torkelsoni mööbliesemel on eriline käsitööline

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.