Rohkema info nägemiseks:

FEDELTA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikke raamatupidamisteenuseid ja eksperttasemel finantskonsultatsioone igas suuruses ettevõtetele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie eesmärk on pakkuda terviklikke raamatupidamisteenuseid ja eksperttasemel finantskonsultatsioone igas suuruses ettevõtetele. Tallinna sagivatest tänavatest kuni globaalse turu kaugeimate nurkadeni oleme täpsuse, keskendumise ja meeskonnatöö majakaks.

Meie teekond algas lihtsa, kuid võimsa visiooniga: pakkuda võrdlematut raamatupidamisekspertiisi, mis toetab iga meie partneriks oleva ettevõtte kasvu ja edu. Mõistame, et finantsmaailmas ei ole täpsus mitte ainult eesmärk; see on vajadus. Sellepärast oleme pühendunud tagama, et iga meie klient saab täpse ja kohandatud teenuse, mis vastab nende konkreetsetele vajadustele.

FEDELTA OÜs oleme uhked oma võime üle lihtsalt navigeerida finantsjuhtimise keerukuses. Meie kogenud professionaalide meeskond toob kaasa rikkaliku kogemuse erinevatest Eesti finantsasutustest, tagades, et teie ettevõtte finantsvajadused on täidetud suurima täiuslikkuse standarditega. Meie meeskonna liikmed on oma ala eksperdid, kes on pühendunud pidevale professionaalsele arengule ja parimate võimalike tulemuste saavutamisele klientidele.

Pakume teenuseid, mis on kohandatud vastama teie ettevõtte ainulaadsetele nõudmistele, olgu selleks kohalik start-up või rahvusvaheline korporatsioon. Meie teenuste hulka kuuluvad raamatupidamisprogrammi andmete sisestamine, tasude arvutamine ja arvestamine, aastaaruande koostamine, maksukonsultatsioonid ja riskianalüüs, maksuoptimeerimine ja maksusoodustused. Lisaks pakume tööõigusteenuseid, sealhulgas töölepingute vormistamine ja töövaidluskomisjonidele avalduste esitamine, finantskonsultatsioone ja äriregistreerimist ning alustavatele ettevõtetele mõeldud tutvustavat konsultatsiooni.

Meie pühendumus teie edule kajastub meie põhjalikus lähenemises igale ülesandele, alates ettevõtte tüübi valikust kuni teie ettevõtte registreerimiseni Eestis. Oleme pühendunud tagama, et teie finantstegevused ei oleks lihtsalt korras, vaid optimeeritud maksimaalse efektiivsuse ja vastavuse jaoks. Meie eesmärk on luua pikaajalisi ja usaldusväärseid partnerlussuhteid, mis toetavad teie ettevõtte kasvu ja edu.

FEDELTA OÜs usume, et finantsjuhtimine on rohkem kui lihtsalt numbrite kokkuviimine – see on strateegiline vahend, mis aitab teie ettevõttel areneda ja edu saavutada. Meie kliendid võivad alati loota meie põhjalikule ja kohandatud lähenemisele, mis põhineb aastatepikkusel kogemusel ja sügaval arusaamisel finantsvaldkonna nõudmistest ja väljakutsetest.

Liituge meiega FEDELTA OÜs ja kogege meelerahu, mis kaasneb teadmisega, et teie finantsid on käideldud täpsusega. Võtke meiega ühendust täna aadressil info@fedelta.ee või helistage meile numbril +372 5890 5604, et kokku leppida konsultatsioon ja astuda esimene samm finantsilise selguse ja edu suunas.

Kontakt

FEDELTA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanus L.

Meie ettevõtte finantsid on nende käes kindlates kätes.

- Kristi K.

Professionaalne ja täpne teenus, väga rahul!

- Priit V.

Täpsus ja usaldusväärsus igas aspektis.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks on palgaarvestuse juhtimine oluline iga ettevõtte jaoks?

Palgaarvestuse juhtimine on igale ettevõttele kriitiline funktsioon, tagades, et töötajad saavad täpset ja õigeaegset palka. See hõlmab tegevuste hulka alates palkade arvutamisest ja maksude kinnipidamisest kuni seaduslike nõuete täitmiseni. Professionaalsed palgaarvestuse juhtimisteenused võivad muuta selle keerulise ülesande, pakkudes arvukalt eeliseid igas suuruses ettevõtetele. Suurenenud vastavus regulatsioonidele Professionaalsed palgaarvestuse pakkujad on hästi kursis tööhõive- ja maksuseaduste pidevalt muutuva maastikuga. Nende asjatundlikkus aitab ettevõtetel keerulisi regulatsioone

Dropdown

kõik artiklid

Miks on aastaaruande koostamine oluline iga ettevõtte jaoks?

Aastaaruandlus on kriitilise tähtsusega protsess igas suuruses ettevõtetele. See ei ole ainult seadusest tulenev nõue, vaid ka ettevõtte finantstervise ja opera
ssb.ee
Aastaaruandlus on kriitilise tähtsusega protsess igas suuruses ettevõtetele. See ei ole ainult seadusest tulenev nõue, vaid ka ettevõtte finantstervise ja operatiivse aususe peegeldus. Põhjalik aastaaruanne pakub sidusrühmadele läbipaistvust ja loob usaldust investorite, klientide ja reguleerivate asutuste seas. Aastaaruanne sisaldab tavaliselt tegevjuhi kirja, finantsaruandeid, juhtkonna arutelu ja analüüsi, finantsaruannetele lisatud märkusi ning aruannet finantsaruandluse sisemise kontrolli kohta. Need elemendid kokku pakuvad üksikasjalikku ülevaadet ettevõtte tulemuslikkusest ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.