Rohkema info nägemiseks:

IM PUHASTUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pühendunud professionaalse ja kvaliteetse puhastusteenuse pakkumisele nii äri- kui ka eraklientidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Otsides professionaalset koristusfirmat Tallinnas ja Harjumaal, mis pakub kvaliteetseid puhastusteenuseid nii era- kui ka äriklientidele, on IM Puhastus teie usaldusväärne valik. Meie pühendumus ja kogemus võimaldavad meil pakkuda mitmekülgseid lahendusi igasugustele puhastusvajadustele.

IM Puhastus pakub ulatuslikku teenuste valikut, mis hõlmab hoolduskoristust, eripuhastust ja palju muud. Olgu tegemist kontorite, kodude, koolide või kaubanduspindadega, meie kogenud meeskond tagab teile parima lahenduse vastavalt vajadusele. Meie paindlik töögraafik võimaldab teenindust nädalapäevadel, sealhulgas nädalavahetustel, vastavalt teie ajakavale.

Meie puhastusteenuste tippkvaliteedi tagavad tipptasemel koristustehnika ja puhastusained, sealhulgas tuntud brändid nagu Kiehl, Unger, Kärcher ja Kiilto. See tagab, et teie pinnad on alati puhtad, säravad ja ohutud nii teie kui ka teie klientide jaoks. Samuti hoolitseme selle eest, et kasutaksime inimestele ja lemmikloomadele ohutuid puhastusvahendeid ning jätaksime alati koha puhtaks pärast puhastustöid.

Meie eesmärk on pakkuda parimat teenust, mis vastab teie täpsetele vajadustele. Seetõttu läheneb IM Puhastus igale kliendile personaalselt, mõistes nende ootusi ja soove ning kohandades oma teenuseid vastavalt. Meie kliendirahulolu määr on kõrge, kuna panustame alati tulemuslikkusse ja teie rahulolusse.

IM Puhastus on teie usaldusväärne partner, kes pakub kvaliteetseid puhastusteenuseid Tallinnas, Harjumaal ja üle Eesti. Meie terviklikud teenused, kvaliteetne tehniline varustus, personaalne lähenemine ja kõrge kliendirahulolu tagavad, et teie pinnad jäävad alati puhtaks ja säravaks.

Laske IM Puhastus OÜ-l muuta teie elu puhtamaks ja mugavamaks - võtke meiega ühendust!

kontakt

    IM PUHASTUS OÜ kontaktid

    Mida kliendid arvavad?
    ?

    Ettevõtte klientide arvamused

    - Mari L.

    Impuhastus on pakkunud meile alati kõrgetasemelist ja kvaliteetset koristusteenust. Suur tänu!

    - Kadi K.

    Impuhastus on meie jaoks alati hästi töötanud. Soovitan!

    - Marta M.

    Me oleme alati olnud väga rahul teenusega ja soovitan neid soojalt.

    IM PUHASTUS OÜ tegevusaruanne 2022

    IM Puhastus OÜ on Eestis asutatud ettevõte, mis on alates 2016. aastast pühendunud hoonete üldpuhastamisele. See ettevõte on spetsialiseerunud erinevate hoonete, sealhulgas elamute, korterite, ärihoonete, büroode ja tööstushoonete (kauplused, bürood, asutused, tehased jne) hooldus- ja koristusteenuste pakkumisele. Lisaks hoonete puhastamisele pakub IM Puhastus OÜ ka põrandate puhastamise ja vahatamise teenuseid ning siseseinte puhastamist. IM Puhastus OÜ on aastate jooksul suutnud luua endale kindla koha Eesti puhastusteenuste turul, pakkudes kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid. 2022.

    Dropdown

    kõik artiklid

    Milleks on vajalik vaipkatete süvapesu ja põrandate vahatamine?

    Oleme spetsialiseerunud põhjalikele puhastusteenustele, mis hõlmab vaipkatete süvapesu ning põrandate süvapesu ja vahatamist. Meie meeskond pakub kvaliteetset t
    ssb.ee
    Oleme spetsialiseerunud põhjalikele puhastusteenustele, mis hõlmab vaipkatete süvapesu ning põrandate süvapesu ja vahatamist. Meie meeskond pakub kvaliteetset teenust, mis võimaldab klientidel nautida puhtust ja hügieenilist keskkonda oma kodudes ja kontorites. Vaipkatete süvapesu ja põrandate vahatamine on olulised hooldusprotseduurid, mis aitavad säilitada nii vaipkatte kui ka põranda esteetilist ja funktsionaalset kvaliteeti. Need protseduurid aitavad eemaldada mustust ja tolmu, mis koguneb aja jooksul vaipkatte sügavamates kihtides ning vähendavad põranda libisemisvastast omadust.

    Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

    Loader

    Pildid ja fotod

    Ettevõtte referentsid ja brändipildid

    ?
    image
    image
    image
    image
    image
    image
    image
    image
    image
    image
    image
    image

    Loader

    App Ad

    Storybook Chrome laiendus

    Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

    Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.