Rohkema info nägemiseks:

NORGES HUS NOVA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 7502; jälgijaid - 9. Arvustusi - 6; Artikleid 2+ "Kirjuta NORGES HUS NOVA kohta arvamuslugu!"

NORGES HUS NOVA OÜ tegevusaruanne 2022

Norges Hus Nova OÜ on 29.09.2016.a. asutatud Eestis asuv ettevõte, mis põhineb 100% erakapitalil ning on spetsialiseerunud puitkarkass-elementmajade tootmisele ja müügile üle kogu Euroopa. Meie majasid võib leida nii Skandinaaviast, Kesk-Euroopast kui Vahemeremaadest. Samas valmistame ja müüme ka majadele liimpuittalasid, varjualuseid, katusekonstruktsioone. Ettevõtte ametlik koduleht on leitav aadressilt www.norgeshus.ee. Tootmisosakond asub tootmishoones Raasikul, muu personali kontoriruumid on Tallinnas. Ettevõttes oli keskmine töötajate arv aruandeperioodil 8, võrdlusperioodil 9.

Dropdown

kõik artiklid

Müüa näidis moodulmaja 48m2 – hind 24.000.-€ + KM

näidis Moodulmaja- 48m2 – hind 24.000.-€ + KM Soojustatud välisseinad Fassaad – Vertikaalne voodrilaud PVC – Aknad – 3x pakett Lamekatus Asukoht: Aruküla, Raasi
norgeshus.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.