Rohkema info nägemiseks:

KAPSE PLUSS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kõrgekvaliteedilist ehitus- ja remonditeenust, aidates klientidel luua oma unistuste kodusid ja tööruume.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie lugu algas soovist tuua kokku kirg ehituse vastu ja soov pakkuda kõrgetasemelist teenust, mis rahuldaks klientide vajadusi. Oleme pühendunud ehitusvaldkonna professionaalid, kellel on sügavad teadmised ja mitmekülgne kogemus.

Kapse Pluss OÜ on loodud selleks, et muuta teie ehitus- ja renoveerimisprojektid lihtsaks ja meeldivaks kogemuseks. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on ühendanud oma jõud ja oskused selleks, et pakkuda kvaliteetseid lahendusi igasuguste ehituslike väljakutsete korral.

Meie eesmärk on mitte ainult täita teie ootusi, vaid ületada neid. Oleme uhked selle üle, et oleme aidanud klientidel realiseerida nende unistuste kodud ja tööruumid, olgu see siis korterite renoveerimine, kontorite remont või majade uuendamine.

Kapse Pluss OÜ-s ei tee me kompromisse kvaliteedi osas. Me kasutame kaasaegseid tehnoloogiaid ja parimaid materjale, et tagada meie tööde vastupidavus ja kauakestvus. Lisaks paneme suurt rõhku klientide individuaalsetele vajadustele ning oleme alati valmis pakkuma personaalset ja professionaalset nõustamist.

Oleme uhked oma seniste saavutuste üle, kuid samas püüame pidevalt areneda ja paremaks saada. Meie jaoks on iga projekt uus võimalus õppida ja kasvada ning me võtame alati vastu uusi väljakutseid.

Kui otsite usaldusväärset partnerit oma ehitusprojektidele, siis Kapse Pluss OÜ on siin, et teid aidata. Võtke meiega ühendust ja avastage, kuidas me saame teie unistused ellu viia!

Kontakt

KAPSE PLUSS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marta

Aitäh meeldiva koostöö eest!

- Jaak

Tulemus ületas ootused!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 põhjust, miks valida oma järgmiseks koduks moodulmajad

Moodulmajad esindavad revolutsiooni koduehituse tööstuses, pakkudes unikaalset kombinatsiooni efektiivsusest, taskukohasusest ja kvaliteedist. Pered, kinnisvaraarendajad ja ettevõtted otsivad ehituspartnereid, kes suudaksid nende vajadusi rahuldada, ja moodulmajad paistavad selles valdkonnas silma kui veenev valik. Moodulmajad on tehases eelvalmistatud konstruktsioonid, mis on ehitatud osadeks või mooduliteks. Need moodulid transporditakse ehitusplatsile ja monteeritakse kokku, et moodustada täielik maja. See protsess lihtsustab ehitust, vähendab jäätmeid ja võimaldab suuremat kontrolli

Dropdown

kõik artiklid

Ehituse tulevik: jätkusuutlikkus ja innovatsioon

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks inimtegevuse keskkonnamõjust, läbib ehitustööstus olulist muutust. Ehituse tulevik ei seisne ainult struktuuride püstitamise
ssb.ee
Kuna maailm muutub üha teadlikumaks inimtegevuse keskkonnamõjust, läbib ehitustööstus olulist muutust. Ehituse tulevik ei seisne ainult struktuuride püstitamises; see on hoonete loomine, mis on harmoonias keskkonnaga, energiatõhusad ja ehitatud kestma. Jätkusuutlik ehitus ei ole enam nišiturg; see on vajadus meie planeedi ja tulevaste põlvkondade tervise jaoks. Jätkusuutlikkus ehituses käsitleb vajadust keskkonnasõbralike ja ressursitõhusate protsesside järele kogu hoone elutsükli vältel. Planeerimisest kuni kujundamise, ehituse, kasutamise, hoolduse ja lõpuks lammutamiseni muutuvad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.