Rohkema info nägemiseks:

HÜDROTEHNIKA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme vee-, kütte- ja kanalisatsioonisüsteemide torustike ning seadmete impordi ja hulgimüügiga ning meie meeskond omab selles valdkonnas pikaajalist töökogemust. Hüdrotehnika tootevalikus on kvaliteetsed Euroopa ja muu maailma kaubamärgid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kujutlege ette ettevõtet, mis muudab veega seotud projektide elluviimise lihtsaks, kiireks ja tõhusaks. Tere tulemast Hüdrotehnika maailma - Eesti ettevõttena, mis on spetsialiseerunud kõrgkvaliteetsete vee-, kütte- ja kanalisatsioonisüsteemide torustike ning seadmete impordile ja hulgimüügile. Alates meie loomisest aastal 2017 oleme olnud pühendunud tipptasemel toodete pakkumisele koos operatiivse ja asjatundliku projektimüügi teenusega ehituse eritööde ettevõtetele ja edasimüüjatele.

Hüdrotehnika asub Männiku tee 104A ärihoones, kus me oleme olnud alates oma asutamisest 2017. aastal. Alates esimesest päevast oleme pühendunud veetehnoloogia valdkonnas silmapaistva teenuse pakkumisele. Meie asukoht strateegilises ärikvartalis võimaldab meil olla lähedal klientidele ja partneritele, pakkudes samal ajal laia valikut kvaliteetseid tooteid.

Meie põhitegevuseks on kvaliteetsete Euroopa ja muu maailma kaubamärkide importimine ja hulgimüük. Olenemata sellest, kas vajate veevarustuse, kütte või kanalisatsioonisüsteemide lahendusi, pakume laia valikut tooteid, mis vastavad kõrgeimatele standarditele. Meie meeskond omab selles valdkonnas pikaajalist töökogemust, tagades teile parimad lahendused vastavalt teie vajadustele.

Hüdrotehnika on rohkem kui lihtsalt toodete müüja. Oleme teie usaldusväärne partner, kes pakub operatiivset ja asjatundlikku projektimüügi teenust. Me mõistame, et iga projekt on ainulaadne, seetõttu kohandame meie teenused vastavalt teie nõudmistele ja spetsiifikale. Meie meeskond on valmis pakkuma teile tuge alates projekti planeerimisest kuni selle lõpuleviimiseni.

Kui otsite usaldusväärset partnerit veetehnoloogia valdkonnas, siis ärge otsige enam. Hüdrotehnika on siin, et muuta teie projektid reaalsuseks. Võtke meiega ühendust juba täna ja avastage, kuidas saame teid aidata.

Koduleht

HÜDROTEHNIKA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Mis on sademevee haldamine?

Sademevee haldamine on oluline ja keskkonnasõbralik protsess, mis aitab kontrollida vihmavee voolu ja tagada, et see ei põhjustaks üleujutusi ega keskkonnakahjustusi. See on üha olulisemaks muutunud, kuna kliimamuutused suurendavad ekstreemsete sademete sagedust ja intensiivsust. Selles artiklis uurime lähemalt, mis on sademevee haldamine ja miks see on nii oluline. Sademevesi on vihm, lumi, rahe või lörts, mis langeb looduskeskkonda ja koguneb pinnale. Kui sademevesi ei ole korralikult juhitud, võib see põhjustada üleujutusi ja muid kahjulikke mõjusid. Seetõttu on vajalik sademevee

Dropdown

kõik artiklid

Efektiivne küttesüsteem - mugavus ja energiasääst

Küttesüsteem on kodu mugavuse ja energiatõhususe nurgakivi ning õige valik võib mängida olulist rolli teie igapäevaelus. Tänapäeval on üha enam rõhku pandud sel
ssb.ee
Küttesüsteem on kodu mugavuse ja energiatõhususe nurgakivi ning õige valik võib mängida olulist rolli teie igapäevaelus. Tänapäeval on üha enam rõhku pandud sellele, kuidas saaksime küttesüsteeme muuta tõhusamaks ja säästlikumaks. Selles artiklis uurime, miks efektiivne küttesüsteem on oluline nii mugavuse kui ka energiasäästu seisukohalt. Kodu mugavus on tihedalt seotud siseõhu temperatuuriga. Õige küttesüsteem võimaldab teil hõlpsalt reguleerida sooja ja mugava sisekliima loomiseks. Kvaliteetse küttesüsteemi kasutamine tagab, et teie kodu ei jää kunagi liiga külma ega liiga kuuma. See

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.