Rohkema info nägemiseks:

TULEOHUTUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Teeme tuleohutusülevaatusi, pakume tuleohutushalduse teenust ja korraldame tuleohutuskoolitusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

TULEOHUTUS OÜ on Eesti turul tegutsev kogenud ja usaldusväärne tuleohutusteenuseid pakkuv ettevõte. Meie eesmärgiks on tagada klientidele maksimaalne turvalisus ning vastavus tuleohutusalastele nõuetele, pakkudes professionaalset ja personaalset teenust. Tegutseme vastutustundlikult ja pühendunult, et vähendada tuleõnnetuste riske ning aidata kaasa ohutu töökeskkonna loomisele.

Meie meeskonna moodustavad kvalifitseeritud tuleohutusspetsialistid ja -eksperdid, kellel on vastav 5. või 6. taseme kutsetunnistus, mis annab neile õiguse viia läbi kõiki vajalikke tuleohutusülevaatusi ning koostada põhjalikke riskianalüüse. Ükskõik, kas teie hoone on büroo, tööstushoone, laohoone või garaaž, me tagame, et teie vara ja töötajad on kaitstud ning kõik seadusest tulenevad kohustused on täidetud.

Pakkudes teenust, järgime kõiki Eestis kehtivaid tuleohutusalaseid õigusakte ning lähtume parimatest praktikast, mis on ajaga kinnitust leidnud. Meie klientideks on nii era- kui ka äriklientide hoonete valdajad, kes hindavad kvaliteetset teenust ja usaldusväärset partnerit.

TULEOHUTUS OÜ missiooniks on olla Eestis juhtiv tuleohutuse teenusepakkuja, kes aitab ennetada õnnetusi ning tagada ohutu ja turvaline elukeskkond. Oleme alati valmis koostööks, pakkudes asjatundlikku nõu ja lahendusi, mis vastavad teie hoone eripäradele ja vajadustele.

Meie teenused:

  • Tuleohutusülevaatuse läbiviimine
  • Tuleohutusnõuete järgimise nõustamine
  • Riskianalüüside koostamine
  • Tuleohutusalane koolitus ja konsultatsioon

Meie väärtused:

  • Professionaalsus: Meie spetsialistid omavad põhjalikke teadmisi ja kogemusi, mis tagavad usaldusväärse ja kvaliteetse teenuse.
  • Turvalisus: Hoolitseme selle eest, et teie kinnisvara ja töötajad oleksid kaitstud võimalike tuleõnnetuste eest.
  • Paindlikkus: Pakume teenuseid, mis on kohandatud vastavalt iga kliendi erivajadustele ja hoone tüübile.
  • Kliendirahulolu: Meie töö on teie rahuolu, tagades, et kõik seadusest tulenevad nõuded on täidetud ning teie vara on turvaline.

Usaldage oma hoonete tuleohutus TULEOHUTUS OÜ kätte, et saaksite keskenduda sellele, mis on teie jaoks kõige olulisem!

Kontakt

TULEOHUTUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anne K.

Suurepärane teenindus, meeldivad ja professionaalsed spetsialistid.

- Mart P.

Täpsed ja põhjalikud tuleohutuskontrollid, soovitan kindlasti!

- Eve M.

Tuleohutuskoolitused olid väga informatiivsed ja kaasahaaravad.

Milline on tuleohutuskontrollide eesmärk ja millist olulist rolli need täidavad?

Tuleohutuskontrollid on kriitilised hinnangud, mis uurivad hoones võimalikke riske ja ohte, mis võivad põhjustada tulekahju. Need kontrollid on hädavajalikud tulekahjudega seotud intsidentide ärahoidmiseks ja elanike ning vara ohutuse tagamiseks. Ettevõtete omanikud, kinnisvara haldajad ja vastutavad isikud peavad järgima rangeid tuleohutusnõudeid, mis nõuavad regulaarseid kontrolle. Need seadused on loodud elude, vara ja keskkonna kaitsmiseks tulekahjude laastavate mõjude eest. Tuleohutuse eiramise riskid Tuleohutuse eiramine võib kaasa tuua katastroofilisi tagajärgi, sealhulgas elude

Dropdown

kõik artiklid

Millised on võimalikud kahjud, mida tulekahjud võivad töökohal põhjustada?

Tuleohutus töökohal ei ole ainult seaduslik nõue; see on vastutustundliku ettevõtluse juhtimise oluline osa. Tulekahjud võivad põhjustada olulist kahju inimeste
ssb.ee
Tuleohutus töökohal ei ole ainult seaduslik nõue; see on vastutustundliku ettevõtluse juhtimise oluline osa. Tulekahjud võivad põhjustada olulist kahju inimestele, varale ja keskkonnale, samuti potentsiaalselt laastavaid finantskaotusi. Riskide mõistmine ja ennetavate meetmete rakendamine on hädavajalik turvalise töökeskkonna loomiseks. Iga töökoht on unikaalne ja samuti on selle tuleohud. Põhjalik hindamine hõlmab potentsiaalsete tuleohtude tuvastamist, tulekahju puhkemise tõenäosuse hindamist ja võimaliku mõju mõistmist äritegevusele. See hindamine on tugeva tuleohutusstrateegia aluseks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.