Rohkema info nägemiseks:

JAXMAR GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie kogemustepagas ja pühendumus kvaliteedile tagavad, et loome kliendi unikaalsetest visioonidest lähtudes kestvaid ja esteetiliselt nauditavaid ruume.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas otsite professionaalset ja usaldusväärset partnerit äripindade ehituses, ehitustöödeks või siseviimistluseks? Siis on Jaxmar Grupp just see, mida vajate! Meie ettevõte on spetsialiseerunud mitmesugustele ehitusteenustele, olles tuntud oma kvaliteetsete tööde ja pühendumuse poolest.

Jaxmar Grupp on uhke mitmete edukalt lõpetatud Weekend Eesti OÜ poeehitusprojektide üle, kus oleme tõestanud end kui usaldusväärne partner äriettevõtete ruumiliste vajaduste täitmisel. Meie professionaalne meeskond omab ulatuslikku kogemust äripindade ehituses, tagades, et teie ettevõtte saab täpselt selle, mida vajab - innovatsioon ja funktsionaalsus koos tipptasemel kvaliteediga.

Kas vajate üldehitustöid? Jaxmar Grupp pakub mitmekülgseid ehitusteenuseid, alates väikestest parandustöödest kuni suurte ehitusprojektideni. Meie meeskond on varustatud kõige kaasaegsema tehnoloogia ja oskustega, et tagada ehitustööde kiire ja tõhus elluviimine, ilma kompromisse tegemata kvaliteedis.

Kui teie äripind vajab kiiret ja tõhusat puhastust, pakub Jaxmar Grupp tekstiilipesurite renditeenust. Meie professionaalsed seadmed tagavad kiire ja tõhusa puhastustulemuse, aidates säilitada teie äripinna puhtuse ja esinduslikkuse.

Jaxmar Grupp on spetsialiseerunud ka siseviimistlustöödele, tagades, et teie ruumid peegeldavad teie ettevõtte stiili ja väärtusi. Olgu tegemist kontoriruumide või eluruumidega, meie meeskond paneb suurt rõhku detailidele ja pakub kvaliteetseid viimistluslahendusi, mis vastavad teie ootustele.

Otsustades Jaxmar Grupi kasuks, otsustate kvaliteedi, efektiivsuse ja professionaalsuse kasuks. Võtke meiega ühendust juba täna, et arutada teie projektide üksikasju ja leida koos parim lahendus teie vajadustele.

Jaxmar Grupp - Ehitame koos tuleviku!

UURI LISAKS

JAXMAR GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit

Suurepärane töö! Jaxmar Grupp ületas ootused, tagades ehitusprojekti sujuva kulgemise.

- Mark

Tänan meeldiva koostöö eest. Hindan nende täpsust ja professionaalsust.

- Kairi

Jaxmar Grupp oli paindlik ja vastutulelik, muutes meie ideed reaalsuseks.

JAXMAR GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Jaxmar Grupi põhitegevuseks on ehitus - ja remonditööd. 2022 aastal töötas ettevõttes 3 inimest. Teenust osutati Eesti Vabariigis ja Läti Vabariigis. Samal alal on plaanis tegutseda ka 2023 aastal.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas eristub äripindade ehituses Jaxmar Grupp?

Äriruumide kujundamine ja ehitamine on keeruline kunst, mis nõuab oskusi, kogemust ning sügavat arusaamist nii ettevõtte vajadustest kui ka kaasaegsetest disain
ssb.ee
Äriruumide kujundamine ja ehitamine on keeruline kunst, mis nõuab oskusi, kogemust ning sügavat arusaamist nii ettevõtte vajadustest kui ka kaasaegsetest disainitrendidest. Jaxmar Grupp on tõusnud esile kui usaldusväärne partner, kes mitte ainult ei ehita, vaid loob äripindu, mis peegeldavad ettevõtte iseloomu ja väärtusi. Jaxmar Grupp omab mitmeaastast kogemust äripindade ehituses, mille tulemusena on nad suutnud kujundada mitmeid Weekend Eesti OÜ poode, mis on saavutanud märgatava edu. Nende meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on pühendunud tipptasemel tulemuste saavutamisele.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.