Rohkema info nägemiseks:

AR ENGINEERING OFFICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 382; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AR ENGINEERING OFFICE kohta arvamuslugu!"

AR ENGINEERING OFFICE OÜ hetkeolukord

Juba 382 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

AR Engineering Office OÜ on asutatud sügisel 2016. Ettevõte põhitegevuseks on ehituskonstruktsioonide ja klaasfassaadide projekteerimine.

2017 aastal ettevõte on tegelenud projekteerimisega ja aasta lõpus on soetanud endale BIM tarkvara - Tekla Structures, selleks et tõsta tehtava töö kiirust ja kvaliteeti.

2018 aastal ettevõte tegevus ei ole muutunud. On lisandunud uusi koostööpartnereid. On tehtud ettevõte kodulehekülg www.areo.ee 2019 aastal ettevõte on soetanud auto, mille abil saab lihtsamini pääseda koosolekutele ja objektidele ning mille olemasolu aitab paremini planeerida tööd. Lisandunud uusi koostööpartnereid.

2020 aastal ettevõte tegevus ei ole muutunud. On lisandunud uusi koostööpartnereid.

Ettevõte on üürinud kontori ja võtnud tööle ühe projekteerija.

2021 aastal ettevõte tegevus ei ole muutunud. On lisandunud uusi koostööpartnereid.

Ettevõte on võtnud tööle veel ühe projekteerija.

2022 aastal on plaanis tegeleda ehituskonstruktsioonide ja klaasfassaadide projekteerimisega, leida uusi koostööpartnereid ja suurendada käivet 30%. Plaanis võtta tööle üks projekteerija.

2023 aastal on plaanis tegeleda suuremal määral ehituskonstruktsioonide projekteerimisega ja osutuda ka klaasfassaadide projekteerimise teenust, leida uusi koostööpartnereid ja

AR ENGINEERING OFFICE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.