Rohkema info nägemiseks:

SCANDINAVIAN BRANDS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 785; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SCANDINAVIAN BRANDS OÜ kohta arvamuslugu!"

SCANDINAVIAN BRANDS OÜ hetkeolukord

Juba 785 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Scandinavian Brands OÜ on loodud 2016. aasta novembris. Ettevõtte peamine tegevusvaldkond on Skandinaavia kosmeetika ja elustiilibrändide jaemüük e-kanalis ja hulgimüük Baltikumis tegutsevatele edasimüüjatele.

2017. aastal alustas ettevõte Rootsi apteegikosmeetika Löwengrip toodete maaletoomisega. 2018. aastal lisandus portfelli kaks uut Rootsi kaubamärki - looduskosmeetika ja parfüümibränd Björk and Berries ning kodu- ja köögiaksessuaaride märk Sagaform. 2019. aastal lisandus brändiportfelli juuksuritele ja jaekliendile suunatud Björn Axén ja ühtlasi avas Scandinavian Brands OÜ jaekliendile suunatud e-poe. 2020. aastal laienes sortiment kaubamärkidega Vakinme, Victorian, Lexington Casual Luxury, SG79|STHLM ja BARR Sweden. 2021. aastal lisandusid uued kaubamärgid apteegikosmeetika Atopik Finland, küünalde, kodulõhnade ja kehatoodete elustiilibränd Von Norten ning eksklusiivsed nišiparfüümimärgid Son Venin Norrast ning Nakuna Helsinki Soomest. Laiendasime müügi Lätti ning sõlmisime koostöölepingu Euroopa suurima kosmeetikaketiga Douglas.

Aruandeaastal toimus ettevõtte 100 % lise osaluse müük Tradehouse OÜ le, kes on alates 2022 aasta suvest eelnimetatud brandide esindaja

Eestis.

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.