Rohkema info nägemiseks:

ABITEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laiaulatuslikke töötervishoiu- ja tööohutusteenuseid, aidates ettevõtetel luua turvalisemaid ja tervislikumaid töökeskkondi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

ABITEENUSED OÜ usub, et turvaline töökeskkond ei ole ainult seaduslik nõue; see on õitsva äri alus. Meie missioon on kaitsta teie tööjõu heaolu, pakkudes laiaulatuslikke töötervishoiuteenuseid ja tööohutuse lahendusi. Ulatusliku praktilise kogemusega mitmekesistes sektorites oleme teie usaldusväärne partner turvalise ja tervisliku töökoha loomisel.

Meie teenuste hulka kuuluvad:

  • Töökeskkonna riskianalüüsid - potentsiaalsete ohtude tuvastamine õnnetuste ja terviseprobleemide ärahoidmiseks.
  • Töökeskkonna siseauditid - ohutusnõuete ja standardite järgimise tagamine.
  • Töökeskkonna koolitused - teie meeskonna koolitamine ohutuspraktikate ja hädaolukorra reageerimise osas.
  • Ohutusjuhised - selgete juhiste pakkumine turvalise töökeskkonna säilitamiseks.
  • Töökeskkonna spetsialisti teenused - teie ettevõtte konkreetsetele vajadustele kohandatud asjatundlik nõuanne.

Kärarikkast ehitusplatsist vaikse kontorini, igal töötajal on õigus töötada ilma oma tervist ja ohutust ohustamata. Meie meeskond ABITEENUSED OÜ on pühendunud tõhusate ennetusstrateegiate, riskianalüüside ja ohutusvahendite rakendamisele, et tagada teie töökoha võimalikult suur turvalisus.

Pidage meeles, hea tervis on hea äri. Lubage meil aidata teil kaitsta oma kõige väärtuslikumat vara - teie inimesi. Koos saame luua turvalisema, tervislikuma ja produktiivsema töökeskkonna kõigile.

Võtke meiega ühendust juba täna, et saada teada, kuidas me saame toetada teie pühendumust töökoha ohutusele.

Kontakt

ABITEENUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mark P.

ABITEENUSED OÜ on olnud meie usaldusväärne partner ohutuse tagamisel.

- Peeter S.

Meie töötajad tunnevad end nüüd palju turvalisemalt tänu ABITEENUSED OÜ-le.

- Kristiina U.

ABITEENUSED OÜ meeskond on olnud äärmiselt abivalmis ja professionaalne.

Kuidas alustada töökoha riskianalüüsi ja miks see on oluline töötajate ohutuse tagamisel?

Töötajate ohutuse ja tervise tagamine on ülioluline mure kõikides tööstusharudes. Töökoha riskianalüüsi läbiviimine on kriitiline protsess, mis aitab tuvastada potentsiaalseid ohte, hinnata riske ja rakendada kontrollimeetmeid õnnetuste ja kutsehaiguste ärahoidmiseks. See süstemaatiline lähenemine kaitseb mitte ainult töötajaid, vaid on kooskõlas ka seadusliku nõuetekohasusega ja edendab organisatsioonis ohutuskultuuri. Ohuallikate tuvastamine Töökoha riskianalüüsi esimene samm on potentsiaalsete ohtude tuvastamine, mis võivad põhjustada kahju. On oluline arvestada erinevate ohutüüpidega:

Dropdown

kõik artiklid

Millised on ohutusauditi peamised komponendid ja miks on need olulised?

Ohutusauditid on süstemaatilised, kriitilised kontrollid, mis hõlmavad kõiki võimalikke ohte, mis puudutavad personali, ruume ja töömeetodeid. Peamise eesmärgig
ssb.ee
Ohutusauditid on süstemaatilised, kriitilised kontrollid, mis hõlmavad kõiki võimalikke ohte, mis puudutavad personali, ruume ja töömeetodeid. Peamise eesmärgiga õnnetuste ärahoidmiseks ja vastavuse tagamiseks on ohutusauditid tõhusa ohutusjuhtimissüsteemi oluline osa. Regulaarsed ohutusauditid on proaktiivne lähenemine riskijuhtimisele, tuvastades potentsiaalsed ohud enne, kui need põhjustavad kahju. Need on pideva täiustamise vahendiks, tagades, et ohutusmeetmed ei oleks ainult paigas, vaid ka tõhusad ja ajakohased. Ohutusauditi põhikomponendid Põhjalik füüsiline kontroll on iga

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.