Rohkema info nägemiseks:

PKG GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Metsaraieteenused, Lasti käitlemisteenused, Maanteetransporditeenused, Täitetööd, Kraavikaevetööd, Maaparandustööd

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui otsite usaldusväärset partnerit, kes suudab teie ehitus- ja haljastusprojektid viia uuele tasemele, siis olete jõudnud õigesse kohta. Meie ettevõte on pikaajalise kogemusega ja spetsialiseerunud mitmesugustele teenustele, mis hõlmavad kõike alates raadamisest ja tee-ehitusest kuni pinnasetööde, kallurteenuste, kaevetööde, haljastuse ning puistematerjalide müügini.

Raadamise valdkonnas oleme oma meeskonna ekspertidega võimelised kiirelt ja tõhusalt vabastama teie maatükid tülikast võsast ja raadama. Meie teede ehitus osakond pakub kvaliteetseid teede rajamise ja hoolduse lahendusi, tagades siledad ja vastupidavad teekatted.

Kui on vaja teha pinnasetöid, siis võtke meiega ühendust ja saate kindel olla, et töö tehakse täpselt nii, nagu vaja. Meie kalluriteenused on paindlikud ja kohandatavad vastavalt teie vajadustele, aidates teid materjalide vedamisel ja äraveol.

Kaevetööde meeskond suudab teostada nii suuri kui ka väiksemaid projekte, olgu selleks siis kaevamine, kraavide kaevamine või pinnase tasandamine. Meie haljastuse spetsialistid on valmis looma teile unikaalse ja kaunilt kujundatud väliala ning pakume ka mitmekülgset puistematerjalide valikut.

Lisaks kõigele sellele pakume Multilift konteinerite renti ja lühiajalist töökoda renditeenust, et muuta teie projektide elluviimine veelgi mugavamaks ja kuluefektiivsemaks. Kui vajate võsalõikust giljotiiniga, oleme teie jaoks olemas. Meie meeskond tagab, et võsa lõigatakse kiirelt ja ohutult, jättes teie maatüki korralikuks ja hooldatuks.

Võtke meiega ühendust juba täna, et leida parim lahendus teie projektile. Olgu see siis suur ehitusprojekt või lihtsalt vajadus oma koduhoovi korrastada. Meie kogenud meeskond on valmis aitama ja tagama, et teie projekt saaks tehtud tõhusalt ja professionaalselt. Laske meil olla teie usaldusväärne partner kõigis teie ehitus- ja haljastustöödega seotud vajadustes.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

PKG GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marek S.

Nad on alati täpsed ja täidavad oma lubadused. Minu viimane haljastusprojekt sai tänu nende meeskonnale täiesti uue ilme!

- Liina K.

Nad on alati täpsed ja täidavad oma lubadused. Minu viimane haljastusprojekt sai tänu nende meeskonnale täiesti uue ilme!

- Andres T.

Nende giljotiiniga võsalõikurid tegid suurepärast tööd ja jättis minu kinnistu väga korralikuks. Mul oli hea meel näha, et nad pööravad tähelepanu detailidele ja ohutusele.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

PKG GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Pealkiri: 2022. aasta majandusaasta olulised sündmused ja 2023. aasta majandusplaanid 2022. aasta oli meie ettevõtte jaoks märkimisväärne, kuna meie peamised tulud teeniti metsandusega seotud teenuste osutamisega, veoteenuste osutamisega ja kaevetöödega. Metsandussektor on olnud meie ettevõtte jaoks oluline tuluallikas, kuna oleme pakkunud mitmesuguseid teenuseid, sealhulgas metsa istutamist, hooldust ja lõikamist. Veoteenuste osutamine on samuti olnud oluline osa meie äritegevusest, aidates kaasa meie ettevõtte kasvule ja arengule. Kaevetööd on samuti olnud oluline tuluallikas, kuna oleme

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas multilift konteineri rent aitab ehitusjäätmete käitlemisel?

Iga ehitusprojekt toodab ehitusjäätmeid, mis tuleb kuidagi käidelda. Üks tõhus viis nende eemaldamiseks on multilift konteineri rent. Multilift konteineri renti
ssb.ee
Iga ehitusprojekt toodab ehitusjäätmeid, mis tuleb kuidagi käidelda. Üks tõhus viis nende eemaldamiseks on multilift konteineri rent. Multilift konteineri rentimine on kiire, lihtne ja mugav viis ehitusjäätmete käitlemiseks ning võib aidata ka säästa aega ja raha. Multilift konteinerid on väga suured ja mahutavad suures koguses jäätmeid. Need konteinerid on ka piisavalt suured, et mahutada suuremaid esemeid nagu mööbel, puit ja metall. Lisaks võimaldab multilift konteinerite rentimine ehitusjäätmete korjamist ja äraveot teha ühekorraga, mis tähendab vähem ajakulu ning kulude kokkuhoidu.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.