Rohkema info nägemiseks:

CASERO GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on arvutite ja mobiilseadmete hooldus ning remont, tagades seadmete optimaalse toimivuse ja vastupidavuse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast CASERO GROUP OÜ juurde, kus me hingame uut elu sisse teie kallitesse seadmetesse. Meie missioon on lihtne, kuid elutähtis: Meie erialaks on arvutite ja mobiilseadmete hooldus, andmete taastamine ja võrgulahendused. Maailmas, kus tehnoloogia on põimunud meie elu igasse aspekti, oleme me teie usaldusväärne abimees, pühendunud teie digitaalse kogemuse taastamisele ja täiustamisele.

Oeme olnud pühendunud esmaklassiliste teenuste pakkumisele arvutite ja mobiiltelefonide hoolduses. Meie oskused ei ole lihtsalt lubadus; see on kvaliteedi, efektiivsuse ja usaldusväärsuse garantii. Olgu tegemist õnnetusjuhtumi tagajärjega või seadmete loomuliku kulumisega, meie osavad tehnikud on oskuslikud, et tegeleda kõigi teie vajadustega.

Meie teenuste hulka kuuluvad:

  • Emaplaadi taastamine - Alates 50 eurost tegeleme kõige keerukamate probleemidega, alates veekahjustustest kuni elektririketeni. Usaldage meid, et taaselustame teie seadme südame.
  • Andmete taastamine - Alates 50 eurost taastame teie andmeid. Me püüdleme teie kadunud failide tagasitoomise ja teie naeratuse näole toomise poole.
  • Mitmekesised võrgulahendused - Alates 100 eurost kujundame ja rakendame tugevaid võrguinfrastruktuure teie koju või kontorisse, koos ekspertnõustamisega.
  • Kiire kindlustusnõuete käsitlemine - Me navigeerime läbi kindlustusnõuete kiiresti, tagades minimaalse katkestuse teie rutiinis.
  • Sülearvutite, tahvelarvutite ja lauaarvutite hooldus/parandus - Hindadega alates 25 eurost taaselustame teie seadmed, tagades tipptasemel jõudluse ja töö.kindluse
  • Elektroonikaseadmete hooldus/parandus - Alustades kõigest 5 eurost, parandame laia valikut elektroonikaseadmeid, sealhulgas kodu- ja autoelektroonikat, audio- ja videoseadmeid ning isegi puldiga juhitavaid seadmeid.

CASERO GROUP OÜ juures on meie loosung 'Anname teie nutiseadmele uue elu!' rohkem kui lihtsalt fraas; see on meie pühendumus teile ja teie tehnoloogiale. Oleme uhked oma võime üle pakkuda terviklikke lahendusi, mis on kohandatud teie ainulaadsetele vajadustele. Meie pühendumus tipptasemele kajastub meie hoolikas töös ja usalduses.

Ärge laske tehnilistel raskustel end aeglustada. Võtke meiega ühendust aadressil info@itabc.ee või külastage meid meie tööaegadel. Toome teie seadmed taas endise hiilguse juurde ja tagame, et püsite ühenduses selles kiiresti liikuvas digitaalses maailmas.

Pea meeles, kui on vaja arvutiriistvara parandada, andmeid taastada ja erinevaid võrgulahendusi, on CASERO GROUP OÜ nimi, mida võite usaldada. Anname teie nutiseadmele uue elu!

CASERO GROUP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marta

Nutiseadmete remont kiire ja tõhus. Suurepärane teenindus!

- Priit

Viisakas teenindus, nutitelefon töötab taas ideaalselt. Soovitan!

- Jaan

Proffessionaalne teenindus, kiire ja soodne remont. Rahul!

CASERO GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

2022 Casero Group OÜ-l majandustegevust ei toimunud.

Dropdown

kõik artiklid

5 märki, et sinu arvuti vajab professionaalset hooldust

Tehnoloogia muutub meie igapäevaelus üha olulisemaks, seega on hädavajalik, et meie arvutid töötaksid optimaalselt. Nii eraisikutele kui ka ettevõtetele Eestis,
ssb.ee
Tehnoloogia muutub meie igapäevaelus üha olulisemaks, seega on hädavajalik, et meie arvutid töötaksid optimaalselt. Nii eraisikutele kui ka ettevõtetele Eestis, kus tehnoloogia on tootlikkuse nurgakivi, on arvuti professionaalse hoolduse vajaduse äratundmine aja, raha säästmise ja andmekao vältimise võti. Siin on viis märki, mis näitavad, et on aeg otsida ekspertabi CASERO GROUP OÜ-lt. Märk 1: Aeglane jõudlus ja sagedased kokkujooksmised Kui teie arvuti hakkab oluliselt aeglustuma või võtab lihtsate toimingute sooritamiseks kauem aega, on see selge märk, et midagi pole korras. See võib olla

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.