Rohkema info nägemiseks:

TOLOWCARBS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie veebipoest leiate tervislikud, maitsvad ja põnevad küpsetussegud, maitsemeeli paitavad maitseained, uuenduslikud kokaraamatud ja kasulikud toidulisandid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Tere kõigile tervisehuvilistele ja gurmaanidele! Tutvustame teile Hellet - Norras elavat kaheksa-aastase kogemusega keto toitumise entusiasti, viie imelise lapse ema ja kolmekordset vanaema. Helle on oma tervise ja elustiili täielikult ümber kujundanud ning jagab nüüd oma kogemusi ja retsepte kõigiga, kes soovivad nautida maitsvat toitu ja tunda end paremini.

Helle alustas oma keto teekonda aastal 2019 tervisemurede tõttu. Algselt skeptiline, kas keto toitumine tõesti võib olla nii lihtne ja maitsvalt mitmekesine, avastas ta peagi, et see on täiesti võimalik. Üks suurimaid väljakutseid oli arvamus, et puuviljadest loobumine on võimatu. Kuid süsivesikute vähendamine keto dieedis vähendas magusaisu nii drastiliselt, et puuviljade isu kadus iseenesest.

Tervisliku elustiili tulemused olid hämmastavad. Helle jagab, et tema tervis paranes märgatavalt ja tema vajalike ravimite hulk vähenes järk-järgult. Oluline on märkida, et kogu selle teekonna vältel oli Helle oma arsti järelevalve all ning ravimitest loobumine oli hoolikalt kaalutud otsus.

Lisaks keto toitumisele on Helle leidnud sõpruse perioodilise paastumisega, mis täiendab suurepäraselt tema tervislikku elustiili. Keto toitumine, mille käigus ta sööb vähemalt süsivesikuid, vähendab näljatunnet ning võimaldab tal nautida üks või kaks söögikorda päevas. See annab talle energiat ja heaolutunnet.

Kuid mis kõige olulisem, Helle armastab katsetada uusi keto toite ja luua unikaalseid retsepte. Tema köök on avatud katsetamiseks ja loovuseks ning ta kutsub kõiki julgelt proovima tervislikke ja maitsvaid roogasid koos temaga.

Kui oled inspireeritud Helle lugu ja soovid alustada oma teekonda tervislikuma elustiili poole, siis võta julgelt ühendust! Helle on valmis jagama oma kogemusi, retsepte ja nõuandeid, et aidata sul saavutada oma tervise- ja toitumis eesmärke.

Liitu meie tervisliku elustiili kogukonnaga ja avasta koos Hellega keto toitumise imeline maailm. Oleme kindlad, et saad nautida maitsvat toitu, tunda end paremini ja saavutada oma tervise eesmärke koos meiega. 

Külasta meie veebipoodi ning leia ka endale sobilikud tooted!

e-pood

TOLOWCARBS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Ragne R.

Soovitan küpsetussegusid kindlasti proovida, sest tegin oma esimese leiva ja see tuli nii hea!

- Laura M.

Leidsin teie blogist palju kasulikke nippe ja inspiratsiooni. Tänan!

- Karin S.

Keto toitumiskava muutis minu toitumisharjumusi. Tänu teile tunnen end energilisemana.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TOLOWCARBS OÜ tegevusaruanne 2022

Tolowcarbs OÜ, mis on tuntud oma dieettoitude tootmise ja müügi poolest Eestis, on 2022. aastal teinud märkimisväärseid edusamme. Selle aasta jooksul on ettevõtte käive olnud 52 139 eurot, mis on märkimisväärne saavutus, arvestades, et dieettoitude turg on väga konkurentsivõimeline. Tolowcarbs OÜ puhaskasumiks kujunes aruandeaastal 66 eurot, mis näitab, et ettevõte on suutnud oma tegevust efektiivselt juhtida. Peamised finantssuhtarvud 2022. aastal olid järgmised: müügitulu oli 52 139 eurot, mis on suurenenud võrreldes eelmise aasta 29 202 euroga. Puhaskasum oli 66 eurot, mis on samuti

Dropdown

kõik artiklid

Mis on keto toitumine ja milleks?

Ketogeense dieedi (või keto dieedi) põhimõte seisneb selles, et toidu kaudu tarbitakse väga vähe süsivesikuid, kuid suuremas koguses tervislikke rasvu ja valke.
ssb.ee
Ketogeense dieedi (või keto dieedi) põhimõte seisneb selles, et toidu kaudu tarbitakse väga vähe süsivesikuid, kuid suuremas koguses tervislikke rasvu ja valke. Selline toitumine sunnib keha kasutama rasvu energiaallikana süsivesikute asemel, mis viib ainevahetuse seisundi nimega ketogenees. Keto dieedi eesmärk on saavutada kehas seisund, kus ketoonid moodustuvad rasvade ainevahetuse käigus ja neid kasutatakse energiaallikana, mitte süsivesikud. Kui keha on ketogeenses seisundis, muutub see tõhusamaks rasva põletamisel, mis võib aidata kaalu langetada ja parandada keha koostist. Ketogeense

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.