Rohkema info nägemiseks:

KLIMATEK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie peamiseks tegevusalaks on ventilatsioonisüsteemide puhastamine, paigaldamine, kontroll ja hooldamine.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus teie hingatav õhk on sama puhas kui loodus on ette näinud. KLIMATEK OÜ-s mõistame, et teie siseruumide mugavus ja ohutus on üliolulised. Seetõttu oleme spetsialiseerunud ventilatsioonipuhastusele, ventilatsiooni hooldusele ja ventilatsiooni paigaldusele Tallinnas, tagades, et iga teie hingetõmme on vaba saasteainetest, allergeenidest ja kahjulikest mikroorganismidest.

Meie teekond algas pühendumusega parandada eluruumide kvaliteeti, pakkudes tipptasemel ventilatsioonilahendusi. Usume, et puhas ja hästi hooldatud ventilatsioonisüsteem on tervisliku kodu ja töökoha nurgakivi. Meie sertifitseeritud spetsialistide meeskond on pühendunud erakordse teenuse osutamisele, järgides kõrgeimaid ohutus- ja efektiivsusstandardeid.

Elamute korteritest kuni kommertsköökideni pakume põhjalikke ventilatsioonipuhastuse teenuseid, mis parandavad mitte ainult õhukvaliteeti, vaid vähendavad ka tuleohtu, nakkushaiguste ja hingamisteede probleemide riski. Meie tipptasemel seadmed ja põhjalikud puhastusprotsessid tagavad, et teie ventilatsioonisüsteemi iga nurk on vaba mustusest, hallitusest ja bakteritest.

Kuid meie teenused ei piirdu ainult puhastamisega. Pakume ka ekspert ventilatsiooni hooldust, et hoida teie süsteemid sujuvalt ja tõhusalt töös. Regulaarne hooldus on võtmetähtsusega ootamatute rikete ennetamisel ja teie ventilatsiooniseadmete eluea pikendamisel. Ja kui on aeg uuendada või paigaldada uus süsteem, on meie oskuslikud tehnikud valmis kujundama ja rakendama ventilatsioonisüsteemi, mis sobib ideaalselt teie ruumi ja vajadustega.

KLIMATEK OÜ-s ei ole me lihtsalt teenuste pakkujad; me loome tervislikumaid keskkondi, kus saate lõõgastuda, töötada ja mugavalt elada. Meie pühendumus tipptasemele ja kliendirahulolule on kõigutamatu ning oleme uhked, et oleme usaldusväärne partner teie püüdlustes puhtama ja värskema siseõhkkonna poole.

Liituge rahulolevate klientide hulgaga, kes on kogenud erinevust KLIMATEK OÜ-ga. Võtke meiega ühendust juba täna, et kokku leppida konsultatsioon ja astuda esimene samm tervislikuma ja mugavama sisekeskkonna suunas.

Kontakt

KLIMATEK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina M.

Suurepärane teenindus, õhk meie kodus on nüüd nii värske!

- Mari S.

Olen äärmiselt rahul nende teenustega. Nende spetsialistid on tõelised eksperdid.

- Taavi M.

Kvaliteetne töö ja suurepärane suhtlemine. Aitäh, KLIMATEK OÜ!

Mille järgi teada, et ventilatsioonisüsteem vajaks puhastamist?

Tunnuste mõistmine, mis näitavad teie ventilatsioonisüsteemi puhastamise vajadust, on oluline tervisliku sisekeskkonna säilitamiseks. Hästi hooldatud süsteem tagab efektiivse töö, parandab õhukvaliteeti ja vähendab terviseriske. Siin on viis märki, mis viitavad sellele, et on aeg puhastada teie ventilatsioonisüsteemi. Tolmu kogunemine ja kehv õhukvaliteet Kui märkate oma ventilatsiooniavade ümber tolmu kuhjumist või koduse tolmu suurenemist, on see selge märk sellest, et teie ventilatsioonisüsteem ringleb tolmupartikleid. See võib viia kehva siseõhu kvaliteedini ja seda tuleks kiiresti

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas saab regulaarne ventilatsioonipuhastus tervisele kasulikuks osutuda?

Siseruumide õhukvaliteet on oluline tegur meie igapäevases tervises ja heaolus. Ventilatsioon, mis on siseruumide õhu vahetamise protsess värske väliõhuga, on t
ssb.ee
Siseruumide õhukvaliteet on oluline tegur meie igapäevases tervises ja heaolus. Ventilatsioon, mis on siseruumide õhu vahetamise protsess värske väliõhuga, on tervisliku sisekeskkonna säilitamisel hädavajalik. See aitab lahjendada ja eemaldada siseruumide saasteaineid, kontrollib niiskustaset ja tagab pideva värske õhu voolu. Uuringud on näidanud, et meie kodudes olev õhk võib olla saastatum kui väliõhk, isegi suurimates ja kõige industrialiseeritumates linnades. See teeb regulaarsest ventilatsioonihooldusest mitte ainult mugavuse küsimuse, vaid kriitilise komponendi meie tervises.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.