Rohkema info nägemiseks:

TERVISETESTID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 504; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta TERVISETESTID OÜ kohta arvamuslugu!"

TERVISETESTID OÜ hetkeolukord

Juba 504 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Tervisetestide tegevusalaks on tervishoiuteenuste osutamine. OÜ Tervisetestid tegutseb Seksuaaltervise Nõuandla nime all Tartus

Lõunakeskuses. Tegevuse eesmärgiks on pakkuda seksuaaltervisega seotud tervishoiuteenuseid kõikidele sõltumata soost, vanusest või seksuaalsest identiteedist. Seksuaaltervise Nõuandlas saab pöörduda ämmaemanda, naiste- või üldarsti vastuvõtule, lisaks pakuvad psühholoogid psühholoogilist nõustamist nii individuaalteraapiana kui pere- või paariteraapiana. Nõuandlas võtab kliente vastu ka seksuaalterapeut.

2022. aastal jätkus Seksuaaltervise Nõuandlas tasuta noorte reproduktiivtervisealase nõustamisteenuse osutamine Eesti

Tervisekassa lepingupartnerina(tegemist ühispakkujaga koostöös OÜ Medita Balticsiga). Noorte nõustamisteenus on tasuta kõikidele ravikindlustatud noortele kuni 26.eluaastani.

Jätkuvalt pakkus Seksuaaltervise Nõuandla koostöös Tervise Arengu Instituudiga tasuta HIV kiirtestimise võimalust.

Jätkus koostöö Tervise Arengu Instituudiga tasuta nõustamis-, testimis-ja raviteenuse osutamine meestega seksivatele meestele ning prostitutsiooni kaastatud isikutele

Järjepidevalt viidi läbi seksuaalhariduslikke vestlusringe kooliõpilastele üle Eesti.

Negatiivset omakapitali püütakse vastavusse viia tulevase perioodi kasumi arvelt.

TERVISETESTID OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.