Rohkema info nägemiseks:

SE PLUSS CORP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 752; jälgijaid - 3. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta SE PLUSS CORP kohta arvamuslugu!"

SE PLUSS CORP OÜ hetkeolukord

Juba 752 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Se Pluss Corp OÜ juhatus koostanud raamatupidamise aasaaruande,mis koosneb bilansist,kasumiaruandest ja aastaaruande lisadest.

Koostatud ramatupidamise aastaaruanne kajastab juhatuse hinnangul õigesti ja õiglaselt Se Pluss Corp OÜ finantsseisundit, majandustulemust.

Se Pluss Corp OÜ on asutatud 12.detsembril 2016.aastal.

Hulgimüügiettevõte SE Pluss Corp OU tegeleb muusikaseadmete müümisega, mida paigaldatakse auto audio süsteemidesse. Hetkel müüme tooteid EL-i riikides: Itaalias, Slovakkias, Kreekas, Rumeenias, Poolas, Prantsusmaal, Leedus, Lätis, Eestis, Tšehhi Vabariigis, Saksamaal,

Hispaanias, Soomes ja Rootsis, aga ka teistes maailma riikides. nagu USA, Araabia Ühendemiraadid, Iisrael. Lähiaastatel plaanime laiendada oma müügi geograafiat EL-i riikides ning eksportida tooteid ka teistesse riikidesse üle maailma. Samuti plaanime hakata tooteid müüma ja paigaldama jaeklientidele Eestis.

Plaanime suurendada oma personali, autode kogust ja integreerida reklaami instrumente, et meie müüdavaid tooteid reklaamida.

SE PLUSS CORP OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.