Rohkema info nägemiseks:

NORTH HUS MT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 528; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta NORTH HUS MT kohta arvamuslugu!"

NORTH HUS MT OÜ hetkeolukord

Juba 528 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Martin Tutt (02.05.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

NORTH HUS MT OÜ on asutatud 2016 aasta detsembris. NORTH HUS MT OÜ on ettevõte, mis tegeleb elamute ja mitteeluhoonete projektimüügiga.

NORTH HUS MT OÜ on registreeritud käibemaksukohustuslasena alates juunist 2017 a. Ettevõttel on üks osanik ning juhatusse kuulub üks liige.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas NORTH HUS MT OÜ müügitulu 27 491 eurot. Eelmisel majandusaastal moodustas müügitulu 138 871 eurot. Müügitulu moodustas 100% kaupade ja teenuste müük

Euroopa Liidu liikmesriikidesse.

NORTH HUS MT OÜ majandustegevuseks kujunes 2022 aastal kasum 15 905 eurot. Eelmise majandusaasta oli kasum 51 474 eurot.

Personal

Aruandeaastal ettevõttes palgalised töötajad puuduvad. Ettevõtte omanik ise korraldab ettevõtte tööd juhatuse liikme tasu eest.

Juhatuse liikmetele ei ole ette nähtud seadusandluses kehtestatust erinevaid kompensatsioone ega hüvitisi nende tagasikutsumisel või omal soovil lahkumisel.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

NORTH HUS MT OÜ peamisek eesmärgiks järgmisel majandusaastal on ettevõtte laiendamine, uute klientide leidmine, müügikäibe suurendamine ja kasumi teenimine.

Jätkuvuse printsiip

NORTH HUS MT OÜ on jätkuvalt tegutsev vähemalt järgmise 12 kuu jooksul.

NORTH HUS MT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.