Rohkema info nägemiseks:

MIASTUDIO TIKANDID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 139; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MIASTUDIO TIKANDID OÜ kohta arvamuslugu!"

MIASTUDIO TIKANDID OÜ hetkeolukord

Juba 139 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ MiaStudio Tikandid loodi 2017. aasta alguses, esimesel majandusaastal tegi OÜ MiaStudio Tikandid koostööd suuremate ettevõtetega nagu

Pepsico AS ja Toom Tekstiil AS, teostades neile erinevaid masintikkimis- ja õmblustöid. Eraisikuid oli vähe, kuna reklaami ja turunduse osa oli juhatuse poolt muude kohustuste kõrvalt väike. 2018. aastal oli vähem tellimusi suurtelt klientidelt ning käive kahanes. 2019, 2020 ja 2021.

majandusaastad lõppesid ettevõttele kahjumiga, mõjutused on seotud kindlasti ka Covid-19 levimisega. 2022. majandusaasta lõppes väikese kasumiga.

2023. aastal on plaanis käivet kasvatada ja kasumit teenida, selle tarbeks on plaanis teha aktiivsemat tööd reklaami osas, et end eraisikutele rohkem nähtavale tuua. Plaanis on soetada ka tööstuslik õmblusmasin, et kiirendada õmblustöid.

MIASTUDIO TIKANDID OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.