Rohkema info nägemiseks:

FORNECER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Taali Homes pakub looduslähedast puhkemajutust Eestis, kus saab nautida kaunist loodust, traditsioonilist saunaelamust ning hubast majutust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus rahu kohtub traditsiooniga, kus männipuude sosin ja praksumas kaminatuli kutsuvad lõõgastuma ja loodusega taasühendust leidma. Taali Homes-is pakume teile enamat kui lihtsalt peatumist; pakume kogemust, mis kajastab Eesti looduse ajatut võlu.

Meie metsamaja, mis asub Sanksaarõ järve rahulikel kallastel ja on ümbritsetud sajandivanustest mändidest, on pühapaik neile, kes otsivad rahu ja privaatsust. Maja köetakse klaasuksega puuküttega ahjus, mis on täiuslik nostalgilises õhkkonnas tee keetmiseks või kosutava eine valmistamiseks pärast päeva avastusi.

Väljas astudes leiate meie kadakasauna, millest avaneb vaade järvele. Siin on suplemine austusavaldus lihtsamatele aegadele – soe vesi segatakse kausis ja valatakse endale üle kopsikuga. See on autentne kogemus, mis taaselustab keha ja hinge.

Männilatvade all viib laternate pehmes kumas valgustatud rada välitualetini, tagades, et isegi kõige põhilisemad vajadused on täidetud võlu puudutusega.

Olgu teie otsingutes romantiline puhkus, perepuhkus või ainulaadne koht järgmise tähistamise korraldamiseks, meie puhkemajad saunade ja mullivannidega pakuvad täiuslikku tausta. Haara kinni Lõuna-Eesti vaikusest, peomaja pidulikust vaimust või puhkemaja värskendavast õhust, mis toob teid loodusele lähemale.

Taali Homes-is oleme pühendunud meid ümbritseva looduse ilu säilitamisele, pakkudes samal ajal mugavat, keskkonnasõbralikku majutust. Liitu meiega peatumiseks, kus iga hingetõmme on värske, iga vaade on maal ja iga hetk on kalliks mälestuseks. Broneerige oma põgenemine metsamajja juba täna ja tundke end elavana Eesti võlumetsade keskel.

Broneeringute tegemiseks ja Taali Homesi võlu kogemiseks külastage palun meie broneerimislehte või võtke meiega otse ühendust numbril +372 5819 3883. Teie metsapuhkus ootab.

UURI LISAKS!

FORNECER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan

Suurepärane puhkus looduses!

- Andres

Lõõgastav saun ja kaunis ümbrus. Ideaalne puhkepaik.

- Kairi

Hubane majutus, sõbralik teenindus. Soovitan!

FORNECER OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Fornecer on 2022. aasta jooksul teinud investeeringuid, et laiendada majutustegevust. Arendamise ja investeeringute tulemusena valmis Kuremaal kaks ridaelamut, mille üürimisega alustatakse 2023. aastal.

Dropdown

kõik artiklid

Taali Homes: Looduslähedane puhkus päranditalus

Taali puhkemaja pakub unustamatut elamust looduses, olles loodud südamest ja jagades külastajatega rikkalikku pärandit. Maja mahutab mugavalt 8 külalist, kuid s
ssb.ee
Taali puhkemaja pakub unustamatut elamust looduses, olles loodud südamest ja jagades külastajatega rikkalikku pärandit. Maja mahutab mugavalt 8 külalist, kuid suudab vastu võtta ka suuremaid seltskondi, pakkudes lisaks kolmele diivanile ja madratsikohale kaasaegset ja kodust majutust kuni 15 inimesele. Kogu majutuspakett sisaldab sauna ja kümblustünni kasutamist koos küttepuudega, tuues külastajateni tõelise Eesti saunaelamuse. Majas asuv suur elutuba, varustatud kõlarite, teleka ja mugavate diivanitega, on ideaalne koht sotsiaalseks ajaveetmiseks. Köögis ootavad külastajaid kõik mugavused -

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.