Rohkema info nägemiseks:

J&C KÄPAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
J&C KÄPAD OÜ tegeleb Soomes ehitus- ja puhastusteenuste pakkumisega, muutes kodud ja ärid säravaks ning vastupidavaks

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Teie kodu unistuste teostamiseks ja säravaks muutmiseks oleme siin, J&C KÄPAD OÜ! Oleme kogenud ja entusiastlikud ehitustööstuse professionaalid, kes võtavad enda kanda nii väiksemad kui ka suuremad projektid. Meie valdkondadeks on ehitamine, remontimine ja paigaldamine, näiteks järgmistes valdkondades:

Loome teie unistuste köögid, vannitoad ja garderoobid, et need vastaksid täpselt teie vajadustele ja soovidele. Teostame sanitaartöid, tagades teie kodu või äriruumide veesüsteemi tõrgeteta toimimise. Valmistame ja paigaldame vastupidavaid metall- ja masinateemantelkatuseid, mis kaitsevad teie vara aastaid.

Ehitame harjakatuseid, mis annavad teie hoonele ilusa ja klassikalise välimuse. Tagame teie katusel ohutuse ja kaitse erinevate ilmastikuolude eest. Pakume kvaliteetseid ehitusplaate ja liiste, mis vastavad teie ehitusprojekti nõuetele.

Loome stiilseid ja vastupidavaid fassaade, mis annavad teie hoonele isikupära. Ehitame kaunid terrassid, kus saate nautida vaba aega ja suviseid päevi.

Lisaks pakume mööblit, sealhulgas kappe ja muud mööblit, mis on valmistatud meie enda töökojas Eestis. Meie teenuste hulka kuuluvad ka professionaalsed puhastusteenused erinevateks vajadusteks, nagu kodu- ja aknapesu ning trepikodade koristamine. Saate meie professionaalsusele kindel olla, sest meil on tugev teadmistepagas ja aastatepikkune kogemus valdkonna ülesannete lahendamisel.

Peamiselt teenindame erakliente Uusimaal, näiteks Espoos, Vantaal ja Kirkkonummis. Pakume ühekordseid teenuseid, näiteks kolimisjärgseid suurpuhastusi, või võime teiega kokku leppida regulaarsed kodukoristused. Võtke meiega ühendust, kui soovite, et teie kodu säraks! Leiame koos teiega parima lahenduse, et muuta teie kodu just selliseks, nagu olete alati unistanud.

Võtke meiega ühendust täna ja laske meil teie ehitus- ja puhastusvajadused teoks teha!

KONTAKT

J&C KÄPAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Katrin L.

Olen väga rahul J&C KÄPAD OÜ puhastusteenustega. Nad lõid mu kodu särama ja koristasid igast nurgast mustuse ära. Suurepärane töö!

- Jaan K.

Kui vajate kodu remondi ja koristuse jaoks usaldusväärset partnerit, siis soovitan kindlasti J&C KÄPAD OÜ-d. Nad on kiired, professionaalsed ja nende teenused on taskukohase hinnaga.

- Mari V.

Ehitustööde osas pole ma kunagi varem näinud nii professionaalset meeskonda kui J&C KÄPAD OÜ-l. Nad viisid meie projekti läbi suure täpsusega ja tulemused olid muljetavaldavad.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

J&C KÄPAD OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing J&C Käpad, mis asutati jaanuaris 2017, on tõusnud üheks tunnustatud ettevõtteks oma valdkonnas. Selle põhitegevusaladeks on ehitustööde teostamine ja koristusteenuste osutamine, mis on aidanud kaasa ettevõtte pidevale kasvule ja arengule.2022. majandusaasta oli Osaühing J&C Käpad jaoks märkimisväärne. Ettevõtte netokäive ulatus 196 759 euroni, mis on märkimisväärne saavutus, arvestades ettevõtte suhteliselt lühikest tegutsemisaega. See näitab, et ettevõte on suutnud luua tugeva kliendibaasi ja pakkuda teenuseid, mis on nõutud ja hinnatud. Samuti on oluline märkida, et ettevõtte

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagab õige katus teie kodu turvalisuse?

Kodu on koht, kus tunneme end kõige turvalisemalt ja mugavamalt. Üks peamisi tegureid, mis aitavad selle turvalisust ja mugavust tagada, on katuse kvaliteet. Ol
ssb.ee
Kodu on koht, kus tunneme end kõige turvalisemalt ja mugavamalt. Üks peamisi tegureid, mis aitavad selle turvalisust ja mugavust tagada, on katuse kvaliteet. Olgu ilm päikseline, vihmane või lumesadu, katuse peamine ülesanne on kaitsta meid väliskeskkonna mõjude eest. Just sel põhjusel on äärmiselt oluline valida katusekattematerjal, mis on vastupidav, funktsionaalne ja näeb hea välja. Üks parimaid valikuid, mis vastab nendele kriteeriumitele, on metall- ja masinateemantelkatused, mida pakume siin J&C KÄPAD OÜ-s. Metall- ja masinateemantelkatused on tänapäeval muutunud üheks kõige

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.