Rohkema info nägemiseks:

LAMMUTUSPROFF OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikke lammutusteenuseid, sealhulgas suurte konstruktsioonide demonteerimist ja ehitusjäätmete vastutustundlikku kõrvaldamist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - Millega me tegeleme?

Meie missiooniks on pakkuda tipptasemel lammutusteenuseid, mis sillutavad teed uutele ehitistele. Ohutusele, efektiivsusele ja keskkonnasäästlikkusele keskendudes oleme saanud usaldusväärseks nimeks ehitus- ja kinnisvaratööstuses.

Meie oskusteave hõlmab suurte hoonete täielikku ja osalist lammutamist, keerukate insenertehniliste tööde ja konstruktsioonide lammutamist ning täpset lammutustööd hoonete sees. Oleme uhked oma võime üle tegeleda igas suuruses projektidega, alates kõrghoonetest kuni intiimsete sisepindadeni, tagades, et iga töö on teostatud äärmise täpsuse ja hoolikusega.

Alates meie loomisest oleme ette võtnud mitmesuguseid keerulisi projekte, näidates oma pühendumust tipptasemele. Ajalooliste hoonete peenest demonteerimisest kuni kaasaegsete struktuuride strateegilise lammutamiseni on meie portfell meie mitmekülgsete võimete tunnistajaks. Meie pühendunud meeskond on varustatud viimase tehnoloogiaga ja järgib rangeid ohutusprotokolle, et iga kord erakordseid tulemusi saavutada.

Säästvuse tähtsuse mõistmisel läheme me lihtsalt struktuuride lammutamisest kaugemale; me tagame, et kogu praht kõrvaldatakse vastutustundlikult, aidates kaasa puhtamale, rohelisemale keskkonnale. Meie haljastus ja pinnasetööd teenused täiendavad meie lammutusekspertiisi, võimaldades meil pakkuda terviklikku lahendust, mis hõlmab kõiki koha ettevalmistamise ja taastamise aspekte.

Liituge meie teekonnaga, kui jätkame lammutustööde tipptaseme seadmist, üks struktuur korraga!

Vaata rohkem

LAMMUTUSPROFF OÜ kontaktid

Top 5 kaalutlust ohutu lammutustöö jaoks

Lammutamine on linnade arengu ja uuendamise tsüklis kriitiline komponent. Siiski on see keeruline ja potentsiaalselt ohtlik protsess, mis nõuab hoolikat planeerimist ja teostust. Ohutuse tagamine lammutustööde ajal kaitseb töötajaid, avalikkust ja keskkonda. Selles postituses uurime viit peamist kaalutlust ohutu lammutusprojekti läbiviimiseks. 1. Planeerimine ja riskihindamine Enne igasuguse lammutustegevuse alustamist on hädavajalik põhjalikult üle vaadata struktuur ja selle ümbrus. See hõlmab hoone materjalide, stabiilsuse ja ohtlike ainete nagu asbest või plii olemasolu hindamist.

Dropdown

kõik artiklid

Lammutamise tulevik: keskkonnasõbralikud praktikad

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks ehituse ja lammutamise keskkonnamõjust, seisab tööstus silmitsi vajadusega võtta kasutusele jätkusuutlikumad praktikad. Trad
ssb.ee
Kuna maailm muutub üha teadlikumaks ehituse ja lammutamise keskkonnamõjust, seisab tööstus silmitsi vajadusega võtta kasutusele jätkusuutlikumad praktikad. Traditsiooniliselt kõrge jäätme- ja energiatarbimisega tuntud lammutussektor on nüüd rohelise revolutsiooni eesliinil. Seda muutust ajendavad keskkonnaalased mured, regulatiivsed survepunktid ja kasvav nõudlus jätkusuutliku arengu järele. Keskkonnasõbralik lammutamine on hoonete ja konstruktsioonide lahtivõtmine, keskendudes keskkonnamõju minimeerimisele, jäätmete vähendamisele ja materjalide taaskasutuse ning ringlussevõtu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.