Rohkema info nägemiseks:

JÄRISTE VEINITALU OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 788; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta JÄRISTE VEINITALU OÜ kohta arvamuslugu!"

JÄRISTE VEINITALU OÜ hetkeolukord

Juba 788 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 41 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Järiste Veinitalu tegeleb viinamarjaveini, marjaveini ja siidri tootmisega. 2018. aastal alustati tootmisega (tegevusload saadi 09.2018), esimesed tooted valmisid 2019. aastal. Kohapeal võtame vastu gruppe, kellele tutvustame oma istandusi ja korraldame degustatsioone.

2020. aastal avasime e-poe, arendasime kodulehekülge ja jätkasime müügivõimaluste otsimisega. Meie viinamarjaveinid (2018 ja 2019 aastakäigud) ja mustsõstraliköör said tunnustusi konkursitel.

2020. aastal suurendasime tootmismahtu, täiendasime tootmisprotsessi uute seadmete näol ning suurendasime müügitulu.

2020. aastal suurendasime oma bioloogilist põhivara õunapuuistikute ja viinapuuistikutega. Tootmises kasutame oma kasvatatud toorainet või siis ostame juurde kohalikelt kasvatajatelt (maasikas, õun, mustsõstar, aroonia).

Rekonstrueerisime ettevõtte abiruumid, et suurendada tootmist ja vastu võtta külalisi.

2021. aastal sõlmisime jaemüügilepingu Rimi Talu toidab OÜga.

2021. aastal toetas Pria Väikeste põllumajandusettevõtete arendamise toetuse meetme abil Järiste Veinitalu investeeringuid tootmisvõimsuse suurendamiseks ja istanduste aia rajamiseks.

2021. aasta kevadel ehitasime külaliste vastuvõtmiseks väliterassi ja siseruumidesse wc.

2021. aastal parandasime on võimekust külaliste vastuvõtmisel, arendasime vastuvõtmise ja broneeringute süsteemi ning töötasime välja paketid.

2022. aastal suurendasime veinitalus kohapealt müüki ning muudame tootmisprotsessi efektiivsemaks. Alustasime tootmisruumi laiendusega.

Valmib see 2023. a suvel.

Ettevõttel on sõlmitud maa-ala rendileping (4 ha). Maa-alal on õunapuud, kirsi- ja mustsõstraistandus.

2022. aasta kevadel rajasime õunaistanduse 250 puuga ja suurendame viipuude väliistandust 200 puuga.

JÄRISTE VEINITALU OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.