Rohkema info nägemiseks:

BABYSHOP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Babyshop OÜ tegeleb kvaliteetsete beebi- ja väikelastetoodete müügiga, pakkudes stiilseid ning funktsionaalseid lahendusi vanematele ja nende pisikestele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui räägime oma kõige pisemate eest hoolitsemisest, siis ei tohiks kvaliteet, mugavus ja stiil kunagi kompromissi minna. Babyshop OÜ on pühendunud pakkuma just selliseid tooteid, mis vastavad kõige kõrgematele ootustele, olles samal ajal täis isikupära ja ainulaadsust. Meie eesmärk on muuta vanemate ja laste igapäevaelu mugavamaks ja rõõmsamaks, pakkudes laia valikut esmaklassilisi tooteid beebidele, väikelastele ja nende vanematele.

Babyshop OÜ keskendub toodetele, mille kvaliteet ja disain on kõrgeimal tasemel. Me usume, et lapsega seotud tooted peaksid vastama kõige nõudlikumatele standarditele. Sellepärast oleme uhked oma laia valiku üle, mis hõlmab kõike alates kärukestest ja turvahällidest kuni beebiriidedeni ja voodilinadeni. Iga meie poolt pakutav toode on hoolikalt valitud, et tagada selle vastavus nii funktsionaalsuse kui ka stiili osas.

Babyshop OÜ on uhke, et oleme ametlikud esindajad mitmetele mainekatele brändidele nagu iCandy, Easywalker, Mininor ja Sleepytroll. See tähendab, et meie klientidel on võimalus tutvuda nende tippklassi toodetega, mis on tuntud oma usaldusväärsuse ja kvaliteedi poolest. Oleme pühendunud pakkuma oma klientidele parimaid võimalikke valikuid, mis aitavad neil luua oma lapsele turvalise ja mugava keskkonna.

Lisaks ametlikele esindustele teeme koostööd otse tootjatega nagu Kokadi, Be Lenka, Limas, Dubatti, Kidsmill, Snuz, Nomi, Swandoo ja paljud teised. See võimaldab meil pakkuda oma klientidele veelgi laiemat valikut ja tutvustada neile uusimaid innovatsioone beebide ja väikelaste maailmas. Meie eesmärk on alati olla sammu võrra ees ning tuua turule erakordsed tooted, mis vastavad tänapäeva vanemate ja laste vajadustele.

Babyshop OÜ soovib mitte ainult pakkuda kvaliteetseid tooteid, vaid ka meeldivat ostukogemust. Meie meeskond on pühendunud personaalsele klienditeenindusele ning aitab teid meeleldi kõikide küsimuste ja soovidega. Me usume, et õnnelikud vanemad ja rahulolevad lapsed on meie suurimad saavutused.

Kui otsite parimaid tooteid oma beebile või väikelapsele, siis ärge kartke võtta meiega ühendust. Babyshop OÜ meeskond on alati valmis teid abistama ja leidma parima lahenduse teie vajadustele. Oleme siin, et aidata teil luua meeldejääv ja mugav lapsepõlv nii teile kui ka teie armsale lapsele. Tere tulemast Babyshop OÜ-sse, kus teie ja teie laps on meie prioriteet number üks.

Tutvuge meie tootevalikuga juba täna!

E-POOD

BABYSHOP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jüri P.

Babyshop OÜ-st leidsin suurepärased tarvikud ja riietuse oma lapse jaoks. Ma hindan nende tootevalikut ja kvaliteeti väga!

- Karin L.

Nende klienditeenindus oli äärmiselt abivalmis ja professionaalne. Kindlasti soovitan Babyshop OÜ-d kõigile noortele vanematele!

- Mari K.

Babyshop OÜ oli minu jaoks suurepärane leid! Ma juba sirvisin nende Mininor rõivavalikut ja nad on tõesti armsad ja mugavad.

BABYSHOP OÜ tegevusaruanne 2022

Babyshop on ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetsete, mugavate ja omanäoliste toodete pakkumisele beebidele ja väikelastele. Meie missiooniks on pakkuda tooteid, mis on loodud mõeldes nii laste kui ka vanemate vajadustele, pakkudes samal ajal stiili ja funktsionaalsust. Babyshopi peamine rõhk on Skandinaavia ja Eesti päritolu toodetel. Me usume, et nende toodete kvaliteet ja disain on just sellisel tasemel, nagu üks lapsega seotud toode olema peab. Meie eesmärk on pakkuda tooteid, mis on mitte ainult praktilised ja funktsionaalsed, vaid ka esteetiliselt meeldivad ja vastavad kõrgeimatele

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada last jalutades ka tema ohtutus?

Kui tegemist on väikelaste ja beebide liigutamisega, on mugavus ja turvalisus esmatähtsad. Babyshop OÜ on pühendunud pakkuma vanematele parimaid võimalusi, et m
ssb.ee
Kui tegemist on väikelaste ja beebide liigutamisega, on mugavus ja turvalisus esmatähtsad. Babyshop OÜ on pühendunud pakkuma vanematele parimaid võimalusi, et muuta nende väikeste põnnide reisimine mugavaks, stiilseks ja ennekõike turvaliseks. Tutvustame teile meie iCandy ja Easywalker kärukesi, mis on loodud selleks, et muuta teie lapse ja teie enda elu lihtsamaks. iCandy on bränd, mis ühendab endas stiili ja praktilisust. Nende kärukesed on disainitud nii, et nad näeksid välja mitte ainult kaunid, vaid oleksid ka funktsionaalsed. Lapse mugavus on alati esikohal, ja iCandy on selleks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.