Rohkema info nägemiseks:

ALLIVAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikke tellingulahendusi, alates paigaldusest kuni demonteerimise ja transpordini. Aitame nii õhus,maal kui vees!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond on pühendunud pakkuma terviklikke tellingulahendusi, käsitledes hoolikalt igat etappi alates paigaldusest kuni demonteerimise ja transpordini. Oleme innukad tagama klientidele sujuva ja usaldusväärse teenuse kogu projekti ulatuses.

Alates meie loomisest oleme pühendunud pakkuma tipptasemel tellingute paigalduse, tellingute demonteerimise ja tellingute transpordi teenuseid. Meie ekspertiis ei lõpe siin; me oleme spetsialiseerunud ka tellingute rentimisele ja paigaldamisele, tagades, et teie projekt, olenemata selle suurusest, on toetatud parimate poolt äris.

Meie loosung, 'Terviklikud lahendused, algusest lõpuni!' ei ole lihtsalt fraas; see on meie lubadus teile. Me mõistame ehituse keerukust ja ohutuse ülimat tähtsust. Seetõttu oleme pühendunud lahenduste pakkumisele, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad tööstusstandardeid. 

Võtke meiega ühendust juba täna:

+372 5689 3744

ALLIVAR OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ALLIVAR OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Dropdown

kõik artiklid

5 ohutusprotokolli tellingute paigaldamiseks

Tellingutel töötavate ehitustööliste ohutuse tagamine on ülioluline. Tellingutega seotud õnnetused võivad põhjustada tõsiseid vigastusi või surmajuhtumeid, kuid
ssb.ee
Tellingutel töötavate ehitustööliste ohutuse tagamine on ülioluline. Tellingutega seotud õnnetused võivad põhjustada tõsiseid vigastusi või surmajuhtumeid, kuid õigete ohutusprotokollide rakendamisega saab neid riske oluliselt vähendada. Tellingute ohutus ei ole ainult seaduslik nõue; see on moraalne kohustus kaitsta töötajate elusid. Ohutusstandardite järgimine vähendab õnnetuste riski ja suurendab ehitustegevuse efektiivsust. Tellingute paigaldamine hõlmab mitmeid etappe, millest igaühel on oma riskid. Nende etappide mõistmine on tõhusate ohutusprotokollide rakendamiseks hädavajalik. 1.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.